SALGSBLOG

21. august 2010


Problemet er egentlig ikke ovenstående. Men mere de ca. 6 sorte sække der hele tiden forvandles til vasketøj under min seng. Når det bliver på tur bliver vasket kan det ikke blive hængt op, mængden af det er absurd og jeg nægter at lade noget ryge på loftet eller i kælderen. Det er simpelthen spild. Jeg kunne selvfølgelig forære det til en genbrug eller tage på loppemarked, men jeg vil først lige give en salgsblog et værdigt forsøg, hvis der selvfølgelig er stemning for det?

Reklamer

4 Responses to “SALGSBLOG”

 1. ginajaqueline Says:

  Andre svar:

  Det må i hvert fald ikke fylde for meget!

  – det kommer til at være på en hel separat blog, så det kommer ikke til at fylde noget udover evt. enkelte opdateringer når der kommer nyt på salgsbloggen :-)

 2. Maria Says:

  Salgsblog lyder spændene! Men som du selv pointere, ville de ødelægge din super blog, hvis det går hen og tager overhånd. Kunne være fint, hvis du ville dedikere en helt anden blog til det formål.

 3. Laura Says:

  Selvom jeg nok ved at jeg ikke kan passe 90 % af dit tøj eller nogen af dine sko så synes jeg stadig det er en rigtig god idé. Det virker som om du har enormt mange fine ting du ikke bruger :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s