Not another friday ?%#@&Igår lavede jeg lakselasagne med squash, stuvet frisk frinat, hvidvin, forårsløg, lidt cherrytomat og bøffelmozzarella og rød stenbider rogn med min ven Mads. Bagefter så vi den fantastiske film Trainspotting.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

11 kommentarer til “Not another friday ?%#@&”

 1. Hej Gina!
  Den lakselasagne ser bare SÅ god ud, kan du mon smide en opskrift ud..? hvis ikke på bloggen, så måske bare til min mail?
  Den MÅ prøves!! :)

  Forresten; respekt til dig og din person! Jeg bliver konstant overrasket, når jeg går herind. Det er et fantastisk “univers” :)
  Respekt!

  1. Jeg sender dig en mail, og ligger den ud hvis der er flere der er interesserede! :)

   Og mange tak for din kommentar og de søde ord!

 2. “sovs på panden”: 1 squash halveret og skåret i skiver, halvdelen (det nederste) af et bundt forårs løg, en halv bakke cherrytomater i skiver,
  næsten en hel pose frisk spinat koges og sies og hæles sammen med resten af grøntsagerne og næsten en hel creamfine 7% (den lilla fra netto 250ml) samt 2dl. hvidvin hældes ved. salt og peber + krydderier og frisk chili og hvidløg efter smag.

  1 lag sovs, plader, et lag sovs, plader, et lag sovs, plader.

  bages i 20min i forvarmet ovn (vamluft 200grader) tag ud og smuldr en stor pakke bøffelmozzarella (den lange pølse salgs) hen over og bag den i yderligere 10min.

  serveres med lidt frisk spinat og stedbinderogn på toppen. Der er nok til 3-4 mennesker kan blive mætte :-)

 3. Hej Gina!
  Tak for opskriftet, både her og på min mail…. den skal allerede prøves i aften.
  Men jeg tænker: hvorfor hedder det en lakselasagne, når der ikke er laks i? Er det bare mig, der har misforstået noget? ;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s