It’s nice to be important. But it’s more important to be nice


Undskyld den dårlige opdatering, men har haft travlt med en masse ting. Igår drak jeg papvin i min gamle roomie Sif’s nye lejlighed på Elmegade og var lykkeligt genforenede. Vi tog til Wanted Magazine fest på Rust hvor jeg mødtes med Juwlian bla.
Idag har jeg kidnappet min lillebror William indtil imorgen eftermiddag. Han gik kold på sofaen kl. 21 og sover nu igennem til Rockmusik. Imorgen tidlig tager vi på Holte Loppemarked (sidste gang denne søndag piger – det bliver hjernedødt!)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

One thought on “It’s nice to be important. But it’s more important to be nice”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s