Dagens.


Er lige kommer hjem fra Kongens have med en håndfuld venner – jer der ikke har tilbragt dagen udenfor har virkelig gået glip af noget. Fan-fucking-tastisk. Fannies første kommentar da jeg sluttede mig til slænget: “Hvad så Gina, elsker du livet idag?” ha ha, igen idag! I aften skal jeg for første gang i meget, meget lang tid ikke se min kæreste. Det bliver sgu lidt underligt, da han nærmest er flyttet ind. Til gengæld skal jeg ud med Ludvig! Skønt skønt skønt. Nu vil jeg lave mig en smilende æggemad på ristet rugbrød og finde et nyt outfit.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

26 kommentarer til “Dagens.”

 1. “har absolut INTET makeup på”.
  Tydeligvis enormt stolt over din egen præstation, hvor du simpelthen formår at gå udenfor døren uden makeup. Hjerteligt tillykke, du er meget moden af din alder. Grow up, lær at se udover din egen næse og få fingeren ud af din egen navle som du piller i dag ud og dag ind. Mage til selvcentreret menneske skal man godt nok lede længe efter. Men det hører jo generationen til, når du bliver ældre vil du forstå at verden ikke cirkulerer omkring dig :-)

  1. Hahahah. Jeg forstår ikke, hvor du får selvcentreret ind. Lad hende dog for Guds skyld svare som hun har lyst. Sikke et egoistisk menneske DU er, siden du tror du bare kan komme og tro din mening er afgørende, og i det hele taget bare tro at du kan svine på den måde. :-)

 2. Hej igen Gina!

  Ingen makeup? Så har du da godt nok en flot farve læber:-)

  Jeg skal til København i morgen..
  -Så jeg ville lige høre om du kan anbefale nogle genbrugsbutikker?

 3. hvis du intet make-up har på, ville jeg fluks smutte til lægen – de læber ser decideret anæmiske ud!

 4. Tak for jeres kommentarer. I er virkelig søde, tak for komplimenterne!

  Jer der ikke kan forstå jeg ikke har noget makeup på – det har jeg altså jævnt tit ikke. Såvel på bloggen, som i virkeligheden. Så for mig er det en lidt underlig ting, at stille spørgsmålstegn ved. Men hvad ved jeg, folk er jo individuelle og har forskellige grænser for blufærdighed og holdning til hvor vildt det er, ikke at have makeup på. Tager det om ikke andet som en kompliment, at folk bliver så overraskede over, at jeg ikke har.

 5. Hvor ser du godt ud! Det er sådan noget tøj her, der klær dig aller bedst! Hvis du spørg mig altså ;)

 6. Line og Trine – tusind tak mine piger! <3

  Frida – Mange tak, *spekulerer lidt over hvad "sådan noget tøj" er defineret som :-D

 7. anæmi er blodmagel – synes absolut ikke dine læber ser anæmiske ud (hvis man overhovedet kan sige ‘anæmiske læber’.. blodmandel kan dog opdages ved,at læberne bliver mærkere)
  jeg tror nu bare det er lyset – du ser godt ud :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s