Gårsdagens outfit.


Igår var jeg efter jordbærspisning i verdens fineste lejlighed på Nørrebro til møde på Vesterbro med hende der Line Sofie og en håndfuld andre skønne bloggere! Blev virkelig glad over, at se så mange af mine favoritter til mødet! Bagefter gik i Irma city (som bare altid har åben?) og købte vin og tog hjem til Alecsander. Senere tog jeg ind til byen og mødtes med min kæreste og drengene – vandvittig våd aften. Idag skulle jeg have været til presse-brunch, men jeg er lidt sløj efter den omgang influenza, så blev hjemme og spiste brunch med min kæreste istedet for :) Jeg skal bare slappe af hele dagen, og så mødes under aftensolen i Nyhavn med.. min kæreste, det bliver lidt plat at høre på hva? Vi skal være fulde var planen.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

One thought on “Gårsdagens outfit.”

  1. Du ligner en million!…som altid. Elsker at ligne en million saa kan man ikke oenske mere…det er det hoejeste i mit univers.
    ♥N

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s