Den første konkurrence nogensindePå mandag skal jeg til forpræmiere på filmen Frit fald hos Nordisk Film. Filmen har først præmiere d. 28. april, men jeg har været så heldig at få mulighed for at udlove 5×2 biletter til fremvisningen på mandag kl. 17! Skriv en kommentar med lidt om hvorfor du gerne vil ind og se filmen inden søndag kl. 20
Der er 2 biletter til den første, den bedste, den sjoveste, den mest langt ude og den sødeste.
GOD WEEKEND TIL VERDENS BEDSTE LÆSERE :-)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

30 kommentarer til “Den første konkurrence nogensinde”

 1. Jeg vil se filmen fordi jeg trænger til at komme ud, ud, ud og se en crazy-ass film. Den sidste biograffilm jeg så var Max Pinlig 2..(…….) Desuden kan jeg risikere at bruge hele påsken på søvn, chokolade og ledighed fordi alle andre skal i sommerhus, til Malmö og kysse under stjernerne. Så plidz.

 2. Har hovedet fuldt af bachelor-projekt og kunne SÅ godt bruge en dejlig friaften på søndag. Men ak, pengepungen er også tung. Så de ville falde på et skræmmende tørt sted :) Søde, søde Gina, pick me :)

 3. Hovedet er så fuldt af bachelor, at jeg fik skrevet forkert. Ville skrive, at pengepungen er tom og fik så tastet tung. Kunne ikke være mere forkert ;) Trænger til god film i godt selskab!

 4. Hej Gina :)
  Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal skrive. Ikke andet end, at den film ser pisse god ud vildt rå ud. Jeg må indrømme, at jeg er en sucker for ungdomsfilm med psykologiske vinkler. Og det med de psykologiske vinkler vil jeg vædde med, at du også er vild med, ikke? :)
  Jeg ville tage min kæreste eller en af mine gode veninder med i biografen. Biografture er blevet så dyre efterhånden – især hvis man vil nyde livet lidt og have popcorn og cola (light) til ;)

 5. Jeg vil rigtig gerne invitere min kæreste ud på date.. Han har arbejdet døgnet rundt (bogstaveligt) de sidste 3 uger, og har lige rykket sin ferie, som han sku have holdt på mandag! HAN SKAL LUFTES NU! Vi har ik været ude sammen i evigheder..
  Derfor vil en lille biograftur være oplagt.. Desuden skal jeg dresses op og sætte håret op lige som han kan li det.. Mænd skal også forkæles og behandles som prinser :)

 6. Har no money, elsker crazy film og vil gerne se en dansk film, jeg rent faktisk ville synes, er fed!
  Billige point, hæ hæ. Din blog er den eneste, jeg gider læse og følge med i. Alle andre blogge er for fimsede og tuttenuttede. Du er bare cool.

 7. Jeg synes, du skal have en for den mest modige, og det er så meget mig! I lørdags oprettede mine kære gamle veninder en datingprofil til mig efter 2,5 år uden kæreste og beordrede mig at tage på date inden ugen er omme. Det gør jeg! Faktisk om 1 time. Og jeg sidder pt og er ved at skide grønne grise. Og det der er værre. Jeg havde virkelig glemt hvor mange følelser, man kan nå at gå igennem, inden sådan en date!

 8. Jeg kunne godt tænke mig at se filmen på mandag, fordi at jeg har blå mandag dér. Det ville være SÅ fedt at få lov til at se den på forpremiere. Jeg så netop en reklame for den i dag, og den ser virkelig fed ud. Det ville gøre min blå mandag, endnu bedre :)

 9. Har hverken oprettet dating- profil eller er igang med bachelor projekt. Sidder bare her i mine forældres stue, som aldrig bliver min stue og snakker om eksistentialisme, imens gæstens hund gør af vores kat. Begge dyrs hjerner på størrelse med fisks. Jeg snakker om et men tænker på noget andet. Og nu tænker jeg, at jeg har brug for at tænke og snakke om det samme.

 10. Hej Gina
  Jeg er i København hele påsken, og glæder mig så meget til at mig og en veninde skal chille for vildt. Hun har ikke været i København siden hun var 6 år gammel, hvad sker der lige for det ;) .. Vi er der for at fejre vores ungdom og det faktum, at vi bliver studenter om mindre end 2 måneder. Så skal vi bare i gang med livet ! Vi skal hele ugen fodres med kulturelle indtryk, fest og farver. Det kunne være rigtig fedt at vinde billetterne, så vi kan flashe vores jyske accent i Palads Biografen, og senere fejre påsken i nattens liv.

  Håber du får en rigtig god påske.

  Nanna Elizabeth

 11. Vil lige smide en kedelig, men anbefalende, kommentar: go see it! Hvis ikke I vinder i konkurrencen, så er den værd at købe billetter til. Så den i sidste uge, og den er RÅ. Filmen tager virkelig mange socialrealistiske problemstillinger op med en ny vinkel, og så er framingen og vinklingen i filmen bare god. SE den! :)

  Og tak for en ærlig blog, Gina. Du er sej sej sej.

 12. jeg vil ind og se filmen fordi… det er gratis og lærredet er lidt større end hvis man downloader den! kyzz
  psst jeg savner lugten af varme popcorn

 13. Tænkte at jeg ville lavet et lille kreativt indslag, så her er et eventyr på engelsk:
  Once upon a time, there was a beautiful fashion fairy.
  She got invited to a big premier in the movie theater. She was also given 5×2 extra tickets, and she thought to herself. I want to be the good fairy, who give’s all the other people a chance to see this movie. So she made a contest, where everyone could write in, and have a chance on winning those wonderful tickets.
  But out in the darkest alley of Denmark, there was a girl. And she was sad. All her friends were doing something in the Easter vacation, but the only thing she would be doing was: washing up, cleaning her house and going to work. She was surfing on the internet someday, and then saw, on her favorite blog, that there was a contest, and the winners would get movie tickets. She thought to herself, I want to be a part of this; maybe I am not going to win. But I can at least try. So she sat down and wrote a fairytale. The beautiful fashion fairy saw the fairytale and thought, this is so creative, and she deserves to get some of the tickets.
  And that was the story about how the beautiful fashion fairy, saved another girl’s Easter vacation. The end

  Håber du kan lide mit eventyr søde Gina, og ha’ en fantastisk weekend.
  – Ditte

 14. ey, er jeg den eneste der har fået øje på at vores alle sammens Anders Pain-in-the-Assing fra DR1’s ‘Lykke’ er med i denne sag af en ungdomsfilm? Tror det er første gang jeg må indrømme at jeg bliver nødt til at tillægge en LILLE mand med HØJ pande betegnelsen ‘CUTIE’!
  LAD MIG KOMME IND OG SE HAM (og alle de andre smukke skuespillere) PÅ ET KÆMPE LÆRRED, SKØNNE GINA! <3

 15. Jeg trænger til at vinde dem, fordi jeg virkelig ikke har noget at lave her i ferien. Jeg keder mig, og sådan en film kunne da sagtens hjælpe lidt på vej. + at jeg er flad og derfor ikke selv har råd til at bestille en billlet. Og så er det da altid dejligt at invitere veninder i biografen :-)
  /AC

 16. Jeg vil gerne vinde billetterne, fordi min mor har arbejdet 7 dage om ugen de sidste 18 måneder, fordi hun har startet et opholdssted for socialt belastede unge mellem 14-18 år, som ikke kan bo hjemme, hun har lagt liv, hus, møbler, penge og tid i det, ja hun har faktisk ofret sit liv, og har kun haft 2 fri weekender de sidste 18 måneder. Jeg vil gerne inviterer hende i biografen, og se en god film. Hun fortjener virkelig at få en friaften, og nyde friheden. Jeg ved det ville betyde verden for min mor, at komme lidt ud.

 17. Jeg vil gerne ind og se filmen fordi den ser pisse god ud? Jeg er så vild Anne Sofie Espersen, hun gør et så godt arbejde, virkelig!! Og så er jeg da også mega spændt på at se Frederikke Dahl Hansen, der virkelig også ser ud til at kille det i den her film. Hvad mere er der at sige?? drama, sex, sput og stoffer plejer i hvert altid at være en ret god kombination når man snakker film :D

 18. Nyt forhold, ny film .. ;-) Den nye mand er ikke “biftypen” og dette er en fejl! Jeg har ingen penge og ville elske at kunne gøre noget for ham, for en gangs skyld ! Og selvfølgelig lærer ham at man går i biografen når man er nyforelsket ;-)

  God vind … Paulina!

 19. Jeg kom fuld hjem til min kæreste natten til lørdag, og i en blanding af fuldskab og søvngængeri tog jeg fejl af dørene og sked derfor i opgangen til min kærestes lejlighed. Min kæreste vågnede og fandt mig foran underboens dør midt i ugerningen. Hun spurgte mig, hvad fanden jeg lavede, hvortil jeg skulle have svaret: “Jeg sidder bare lige og prutter lidt”… Hele affæren har gjort, at jeg føler, at jeg må råde bod på det hele. Min kæreste nævnte tilfældigvis konkurrencen i går, og jeg tænker, at hvis jeg vinder, vil episoden pludselig føre noget godt med sig. (Hvilket ingen af os natten til lørdag kunne have forestillet os!)

 20. Jeg ser aldrig klip fra filmene inden jeg tager ind og ser dem. Jeg elsker at blive overrasket, og derfor har jeg heller ikke læst teksten i dit indlæg. Dog kan jeg gå ud fra alle kommentarerne at dette er en konkurrence.

  Du er sej, Gina.

 21. Det for underligt, filmen er åbenbart optaget på mit gymnasium, Ørestad gym – men der er vist ingen der kender til at en film er blevet optaget her!
  Og så er det lidt sjovt at mit ‘skoleskab’ er med i filmen/traileren.

 22. Jeg synes, at du skal vælge mig fordi at min kæreste og jeg havde 14 mdr. dag sidste søndag og ingen af os huskede det. Han har det seneste stykke tid været så fantastisk at forkæle mig med middage, gaver og alt andet, da jeg selv har været på røven og hvordan skal jeg nogensinde kunne gengælde dette? Selvom kærlighed dog handler om de følelser man gengælder og ikke gaver, så synes jeg stadig, at det ville være på sin rette plads, at give ham en lille hyggelig oplevelse og tilbringe noget god tid sammen.

  Denne weekend har han tilbragt med, at jagte zombier på en random skole i Næstved til noget rollespil og har sikkert været ved, at skide i bukserne over ikke engang at kunne gå på toilettet uden at have risiko for, at blive angrebet af levende døde. Han har sikkert heller ikke sovet mere end en time sammenlagt. Nu ønsker jeg så, at give ham en lille hyggelig oplevelse, forkæle ham lidt og få tømt hans hoved for alt hvad der har med rollespil at gøre.

  Mandag er den eneste dag i hele påsken, som vi har sammen, da han igen tirsdag tager til Jylland for at hjælpe til med noget nyt rollespil. Han er lidt af en nørd, men en fantastisk en af slagsen og jeg ønsker at kunne invitere ham i biografen, give middag og bare have en skøn dag sammen med ham, hvor han ikke skal tænke på noget som helst andet end at have det godt og slappe af, inden han smutter igen.

 23. Hej Gina! Shhh jeg skynder mig lige, inden min kæreste er tilbage på værelset. Jeg så, at hun lige før sad og læste din blog og kommenterede, at der var en konkurrence “som hun aldrig kunne vinde”. Jeg er en dreng, ved ikke hvordan sådan noget blogger noget foregår, men jeg ved at det ville betyde alverede for hende, hvis du lod hende vinde konkurrencen, og vil så gerne se hendes ansigt, hvis hun får en mail, hvori der står at hun har vundet noget, hun ikke engang vidste, hun deltog i! Vi har så lidt tid sammen pga. eksaminer osv, men i morgen tager vi til København og skal nyde hinandens selskab for første gang længe, bare os to. Du ville simpelthen gøre turen så fantastisk hvis vi oveni købet kunne komme til forpremiere, det er ikke noget vi jyder oplever ofte. Hilsen Simon!

 24. Jeg vil vinde billetterne fordi at jeg dag ud og dag ind sidder på min flade sammen med Katarzyna og Line Love og skriver bachelor. Jeg trænger til at komme ud og ikke mindst til at se nogle andre skøre kugler.

  //Nynne

 25. Min bedste veninde elsker film, jeg er mere (langt mere) til bøger. I øjeblikket er jeg konstant i gang med skolebøgerne, der her ville tvinge mig ud, og jeg kunne se hende samtidig – gave it a shot, håber du har en lææækker søndag :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s