Når Nørrebro er bedst.


Når det er onsdag og man laver sprød wok med halvrødt fantastisk oksekød og drikker rød hele natten med Twiggy i Asgers lejlighed. I kan tro der er magi i lejlighederne rundt omkring på Nørrebro. hvis det skulle gå helt galt stopper mit Vesterbro-hysteri en dag. Omend jeg selvfølgelig er sikker på, at det er der jeg hører til, når alt kommer til alt. Om et par timer skal jeg hen og besøge en fin fin blogger der også bor her. Hun bor sindsygt smukt og inspirerende kan jeg sige, og så kan de fleste nok næsten gætte hvem det er! Vi skal til et spændende møde i aften, der står i bloggingens tegn. Jeg glæder mig.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Når Nørrebro er bedst.”

  1. Kan se du har de nye sko på fra Nelly. Du svupper ikke i dem? Eller kan man evt. få et tip til, hvordan man skal gå i dem, så man ikke svupper?

  2. Kære Gina
    Du er meget smuk og virker (i hvert fald ud at dømme fra dine indlæg her) om ikke nødvendigvis ligefrem lykkelig så i hvert fald glad og glødende for tiden :)
    Nu stiller jeg dig lige et spørgsmål jeg håber du ikke vil tage mig ilde op for at stille.
    det er blot med hensyn til dit vægttab etc. – jeg læste dit indlæg om at gå fra 58 til 48 kg – det ramte mig fordi jeg netop selv havde taget en del på og var helt oppe på 60 (hvilket selvfølgelig ikke nødvendigvis er meget, men til min krop var det dog i overkanten) – motiveret af din succes har jeg siden januar tabt mig til nu omkring netop også 48 kg hvilket jeg synes er meget skønt og jeg vil gerne takke dig for indirekte at have givet mig et spark i den rigtige retning – dog synes jeg stadig jeg ser væsentlig større ud end dig- har du måske tabt dig yderligere her på det sidste? (ok det tog så lidt tid at få varmet op til at stille det spørgsmål xD )

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s