LINK LISTE


Så blev det vidst også min tur til, at få en link liste. Jeg ved, at mange af jer allerede linker til mig, jeg vil ikke have min linkliste til at blive en byttehanden, til gengæld vil jeg gerne høre, hvis I har nogle bud på blogs I synes ville passe ind på listen. :-)

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

17 kommentarer til “LINK LISTE”

 1. En blog jeg har opdaget for nylig, og er blevet vildt glad for, er Honestly WTF (kan ikke lige huske det præcise link, men det hedder den). Jeg læser ellers meget få blogs og er ikke typen, der har en lang liste jeg tjekker hver dag, men den er virkelig spændende og har en masse geniale DIY-projekter, og så skriver de rigtig inspirerende. Til tider kan den dog godt blive lidt for amerikansk-cheesy i tøjet, men! Et besøg værd (: bare et godt tip.

 2. Jeg startede min for lidt over et halvt år siden, så er stadig lidt ny, men syntes den ville passe fint ind på listen :)
  Har outfits billeder og videoer nu, da jeg lige er startet på en video linje, inspiration, både billeder musik og div! Og er lige begyndt igår med DIY´s( lavede en højtaljet maxi blonde nederdel som jeg er blevet SUPER glad for!

  Men har altid haft en lidt vild stil, da jeg ELSKER at klæde mig ud i min mors gamle klæder, og er den vildeste loppe shopper!
  Så blev i laaaang tid opfordret af andre til at lave en blog, og det har jeg så nu!
  Nogle gange er min kærestes SUPER mad også med, da han er kok :) Tjek den evt ud!

  http://vivaciousvisions.wordpress.com

  Kepp up the fab work GINA :)

 3. Hey Gina.
  Jeg er ganske nyopstartet, og vil nok ikke passe helt ind på en linkliste, da jeg er totalt blogrookie endnu – dog er du velkommen til at kigge et smut forbi anyways.
  Hav en dejlig påske
  /Josephine

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s