Buksedragt fra Paris + plastikbælte.


Har egentlig fået vist jer meget lidt af alt det det tøj jeg købte i Paris i December. Denne buksedragt er 2nd hand, kostede 40kr, er grånistret med stiknings lapper. Plastikbæltet har vidst fået af min mor eller købt på et loppemarked.

Jeg er syg. Fordriver min tid med fjernsyn på nettet, blade og sygebesøg.. Nu vil jeg spise friskbagt filonebrød med Joey. Laks/stegt chorizo/roastbeef-laver sig selv, men er ret lækkert. + den ben&jerry’s is min veninde Charlotte Staunsbæk havde med til mig i lørdags, hvor jeg lavede mad til hende, og selvom jeg var så syg, at jeg intet selv kunne få ned, udover stærke øl – i det mindste gjorde jeg mit bedste! Jeg havde glemt alt om appetit til at spise af den, isen altså, hvilket egentlig er lækkert nok, nu her efter afsnit 437 madprogram..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “Buksedragt fra Paris + plastikbælte.”

  1. Gud hvor sjovt! Det bælte har du købt af mig for nogle år siden på Gunnar Nu Hansens plads på Østerbro :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s