Pastel-helvedet er begyndt..


Skjorte; ny, lige fået af min veninde Sofie, nederdel; syet af min mor, bælte; vintage Lacoste, clogs; Zara, taske vintage

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

20 kommentarer til “Pastel-helvedet er begyndt..”

 1. jeg er stor fan af dig og elsker læbestiften!
  men jeg må sige at det 3. nederste billede er et virkelig dårligt billede af dig, synes du ligner michael jackson:( hehe ikke for at kritisere fordi du er gudesmuk, i min mening er det bare et ærgeligt billede af dig.

  elsker dog det nederste billede helt vildt!

  1. Hvis du siger det ;o) har slettet det, det går lidt hurtigt nogle gange /eller man stirre sig let blind

 2. Jeg bruger bloglovin, det er godt og skidt på så mange måder i hverdagen. Men hvad der er specielt godt er, at når jeg skal kigge de senest udloadede indlæg igennem, og jeg kommer til et indlæg fra miss gina, springer jeg det over – ikke for at smide det ud men for at gemme det til sidst; som når jeg gemmer glasuren på lagkagen. Så når alle lagene er spist; de tørre, halvkedelige mellemlag hvis eneste funktion er at give fylde til den samlede helhed (ensformede men funktionelle), de friskere frugtlag som giver noget unikt til sammensætningen (subjektivt vurderet men ikke bredt anerkendt) og de fedtede lag creme, som hårdnakket prøver, men aldrig bliver andet end en omgang klistret, letfordøjeligt stads.. så kommer glasuren, som jeg kan sidde og bruge meget tid på – hvad end den er fin og hvid, pastelfarvet eller fyldt med krymmel.
  Men jeg savner noget ved den glasur; kender du det der sølvkugle-krymmel, som man måtte putte på kagen, hvis ens mor var gavmild? De er forfærdelige for tænderne, næsten umulige at tykke, men smukt funklende og dejligt knasende, når de først er blevet blødgjort lidt i munden.
  Kom med nogle flere af de sølvkugler, ellers bliver jeg så skuffet, når jeg efter over tyve ramdom bloglovin-posts kommer til gina og gang på gang ikke ser andet end dagens klæde eller fest; en lækker glasur, men mere kant ønskes herfra – noget jeg kan tykke på, undre mig over og ikke umiddelbart fordøje før jeg har brugt tid på at vinkle den – se, det er kunst; at være en skriver og ikke en blogger. Og at skrive, det er hvad jeg nyder at se dig gøre.
  ..peace, og tak til dig for at servere mig min egen godnathistorie og tak til dig hvis du vil udforske æstetikken (igen) i højere grad her på min yndlingsblog.

 3. Could you give me the name + brand of your lipstick please ? That’s exactly what I was looking for ! Thanks.

 4. Nu har jeg fulgt din blog et stykke tid, har aldrig kommenteret dog. Jeg bliver blot nødt til at sige.
  Du er så fantastisk fasinerende, smuk og alfe agtig. Elsker dit specielle ansigt.

 5. Hvis folk leder efter en læbestift á lá Ginas, så kan jeg anbefale Vegas Volt fra MAC, den ligner en del. Smukke billeder som altid, og ja, lucious lips

 6. Rikke – hvor er du sød. Alfeagtig <3

  ml – bare rolig, magien er ikke forbi. KH

  Amalien – vil jeg i hvert fald se nærmere på..

  Jeanne – thank you so much!

 7. Møglækker læbestift! Og dine clogs er også guf, – jeg glæder mig helt til at få mine næste uge .. Derudover yderst inspirerende blog, thumps up.

  ShirleyN.com

 8. Hej Gina.
  Helt tilfældigt faldt jeg over din blog for nogle måneder siden og fik lidt af en deja vu-oplevelse. Vi er ca. samme alder og man må jo sige at du var lidt af en Arto-sensation back in the days, så jeg genkendte dit ansigt, selvom du har forandret dig en del. Efterhånden tog jeg mig selv i at tune ind på din blog gang efter gang, så et eller andet må du jo gøre rigtigt. :) Jeg er selv meget anti-iscenesættende, men respekt for det du gør. Du formår at inspirere mig og samtidig få mig til at ryste på hovedet, hvilket er en meget ambivalent følelse, men jeg bliver jo ved med at læse din blog, så good job! Og nå ja btw, ELSKER også læbestiften! Bare gi’ den gas :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s