På vej hjem hvor de hører til.


Har lige impus-købt disse smukke sko. Jeg bloggede om dem i brun sidste uge, og de fåes også i sorte. Denne farve (jaja, nude, surprise) + struktur i fake-læderet er jeg dog HELT vildt med, måtte eje og jeg glæder mig til at gå i dem hele foråret og sommeren!
De koster 370kr. inkl. levering og kan købes her.
PS. min kæreste HADER dem, hihi

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

9 kommentarer til “På vej hjem hvor de hører til.”

  1. Jeg har også lige købt dem, men også sendt dem tilbage, da de sidder helt forfærdeligt på foden og svupper rigtig meget bagpå. Har prøvet med diverse indlæg, men ligemeget hjælper det. :( Ville bare lige advare :)

    1. Tror du ikke det måske er fordi Nellys sko er sindsygt store i størrelserne? HÅBER mine 36 passer!

  2. Jeg har også lige købt dem i den mørkebrune og de sidder perfekt på min fod. Men jeg svupper også op af dem når jeg går, det er lige som om hælen er for tung den vil holde sig på foden.

  3. det køb fortryder du ikke :):)… Jeg har netop fået skoene hjem i dag og de er så flotte, selvom de ikke er lige så “flade” som jeg kunne have ønsket. Jeg synes de er helt normale i størrelsen, dog med en lille hang til at svuppe måske.

    1. Nej, trendsales er ikke lige min kop the.. Har en salgsblog der snart bliver opdateret stort :-)

  4. De svupper rigtig meget! Og jeg falder i sko, der svupper sådan, så overvejer om de skal sendes retur /:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s