Nelly.com WISHES330kr. for plateau balarinaerne og 489kr. for plateau støvlerne.
Frit valg 380kr. for de nude og mælkehvide.
500 for træskoene og 450 for de sorte.
450kr. for begge støvlerne.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “Nelly.com WISHES”

  1. Årh, Gina :) Mit kreditkort bløder allerede og så vælger du at blogge om sko! De er jo så billige og til at dø for, at jeg får lyst til at købe dem alle ;-) Det er din skyld hvis jeg går bankerot, ha ha. Ha’ en god aften! :)

  2. Håhå, det er aldrig godt at gå herind. Du viser altid sådan nogle fine ting. Nu er plateau ballerinaerne på vej hjem til mig (;

  3. Det er nogle fede sko !
    Men vil lige fortælle at jeg havde købt de sorte støvler, og jeg blev ret skuffet over dem! De er ikke ligeså flotte i virkeligheden synes jeg, de ser ret billige ud. Og så samtidig er de UMULIGE at gå i. Jeg er ret god til det med høje sko, men dem kunne jeg slet ikke gå i !
    Ville jeg bare lige nævne :D

    http://laelinger.blogspot.com/

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s