Stolen inspiration


Images; Facehunter

Har været fuld og kulturel hele weekenden, og nu er jeg syg. Influenza krop og dermed selvsagt total mangel på inspiration og lyriske kompetancer. Lad os alle håbe, at jeg genopstår og vender tilbage til verden med fornyet energi snarest muligt. Det her ligner jo ikke så meget, så undskyld til jer der er gået forgæves. Nu vil jeg begrave mig i min nye bog og en masse dokumentarer og reportager..

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “Stolen inspiration”

    1. 2dl. kikærter ligges i blød i 24 timer og koges derfter en time. blendes med ca. 1 dl. vand, 1 tsk tahin og 2 tsk. spidskommen, lidt citronsaft og salt og peber :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s