Grapefruit in the morning


image; google

Er blevet sindssygt afhængig af rød grapefrugt om morgenen, det giver mig overraskende meget energi og livskvalitet – det lyder måske lame, men det “gør dét virkelig for mig”
Jeg spiser en eller to halve afhængig af hvor sulten jeg er, med 6 dråber perfect sød og en skarp te-ske. Skal næsten have anskaffet mig en grapefrugt-ske, kan jeg godt se på det hele.

Rimlig random indlæg, sidder bare lige og hygger mig her kl. 7 om morgenen, før jeg vækker min kæreste med kaffe. Det blev sent igår, vi var til et cheap monday event, og det var lidt skørt at have ham med i min “anden verden”. Ikke, at det ikke var dejligt, og ikke, at han ikke har mødt mine venner og bekendte og været med til fester osv. osv., men når man kommer fra to forskellige miljøer, kan der godt opstå små kulturchok ind imellem. Men jeg synes egentlig bare det er pudsigt på den gode måde sådan noget.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

11 kommentarer til “Grapefruit in the morning”

 1. Hej Gina
  Jeg vil gerne fremstå som anonym, så derfor er min mail selvfølgelig heller ikke korrekt
  men grund til at jeg skriver til dig er. Kan man på nogen måder skriv privat til dig? mail el noget? Jeg har så meget jeg vil spørg dig til :) bare rolig ikke noget personligt, men nærmere betegnet inspiration osv.

  Knus Me

  1. Jep, lige præcis! :-) Det kunne godt tænkes, at det blev for stærkt, men det fungerer egentlig perfekt, når man begynder at spise af den, så udligner det sig godt.

 2. Haha, tænker med det samme “Requiem for a dream”, dog ser det fantastisk lækkert ud på dit billede, Gina.

 3. Du er fandme sød… Eller det tror jeg.. Min kommentar har intet med grapefrugten at gøre. Synes bare du virker sød. Ikke på den der sukker-søde måde, men på den der måde hvor man kommer til at holde af et menneske måde… Og så er du så fantisk smuk.

  cyberspace LOVE fra Maritte – en danske beundrer i Sverige som ryger zigs med dig, i de sene nattetimer…

 4. Jeg elsker også grape, men hvorfor putte sødemiddel på den? -det mest fantastiske ved frugt og grønt er jo, at det smager vanvittigt godt i sig selv! Også selvom grapefrugt fx er bitter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s