Asos cravings.Ville ikke have noget imod at eje det hele tror jeg, specielt bukserne!
bukser 200-240kr.
bredt bælte og krave 120kr.
nude kjole: 440kr. orange kjole 390kr. hvis kjole 340kr. rød kjole 440kr. sort kjole 1070kr.
støvler 680kr. lak/plys pumps 730kr. grønne + blå stiletter 530kr.

Asos.com, naturligvis

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “Asos cravings.”

 1. Hej Gina

  Jeg blev super inspireret af den collage og overvejer at bestille den skønne røde kjole.. På asos hjemmeside så jeg at den også findes i deres “petite” udgave, og eftersom jeg mener du også er ret lav (er selv 163), vi jeg høre om du har erfaring med deres petite mærke? Eller om deres “normale” kjoler passer fint i længden osv?

 2. Hej Gina,
  for det første, så vil jeg rose dig for din blog. Jeg har aldrig været specielt betaget af blogs, og da specielt ikke modeblogs. Jeg synes tit der går meget mærkeræs og for lidt stil og personlighed i den.
  Du har stil, derfor læser jeg din blog, bliver inspireret og glad :)Tak. Var forresten vild med dit lille præsteoutfit.

 3. Anna – det er jeg glad for du blev. ja! :-) har en buksedragt derfra, og mærket passer ret godt til os med lidt mindre ben ;-)

  Anne – ja, den kan jeg godt, har lige fundet det til dig – http://www.asos.com/Asos/Asos-Split-Side-Beach-Trousers/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1073272&cid=2640&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Black :-)

  Trice – mange tak skal have altså…! Går helt sikkert også ind for stil over mode. Og er glad for at folk forstod idéen i det lidt twistede outfit!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s