Middag hos Mikkeline + indvadering af Kødbyen


I torsdags havde jeg den mest perfekte aften med lækker fransk mad, masser vin og gode veninder. Vi splittede op, og Mikkeline og jeg tog til Vesterbro, og jeg sluttede aftenen af hos en natteragn jeg kender, nærmere betegnet min mormor. Jeg var ikke for fuld til at kigge i gamle Vogue bøger til langt ud på morgenen, og jeg blev og sov i lejlighedens største himmelseng med min lillebrors dyne <3
Min bluse har jeg lige købt her, min læder nederdel er fra et dansk læderhus, lak-gemacher fra Mads nørgaard og mine øreringe fra Gina Tricot.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “Middag hos Mikkeline + indvadering af Kødbyen”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s