Resten af spørgerunden..! :-)


Hvad har du altid undret dig over ingen har spurgt om? Det har jeg faktisk ikke gjort. Jeg synes efterhånden vi har været hele spektret rundt, og det ville efter min mening, være lidt selvhøjtideligt, at gå og undre sig over dét.

Bonus: Hvad har du altid undret dig over at nogle har spurgt om/til? Min økonomi og ligefrem budget. Af den simple årsag, at jeg simpelthen ikke forstår det. Folk bliver jo hverken rigere eller fattigere af den grund, og dertil kommer, at jeg aldrig selv kunne finde på, at stille sådan et spørgsmål, med mindre det var min meget nære ven, og der var en god grund til det. Jeg synes det er upassende adfærd.
PLUS: Vægttabstip – for det første ville jeg jo være mega politisk ukorrekt, på den ufede måde, hvis jeg gjorde det, i dét at jeg aldrig har claimet sundhed. Man kan finde 1000vis af tips i magaziner og på internettet. Og for det andet – også et rigtig vigtigt aspekt i sagen – så er tips rimelig pointless! Det der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden.

Hvad er dine tre yndlings film? Pulp fiction af oblikatoriske årsager. The Dreamers, Festen eller Trainspotting.

Hvad er dine tre yndlings CD’er/vinyler? The Doors – The best of the Doors eller strange days. Pink Floyd – Wish you were here eller The wall. D.A.D – Good Clean Family Entertainment You Can Trust eller Everything glows.

Hvis du kun måtte bruge ét skønhedsprodukt resten af livet, hvad skulle det så være? Muligvis skrap skintonic fra Clinique, men gider heller ikke rigtig leve uden mørkebrun mascara til mine øjenbryn.

Hvad er pænest blå/grønne/brune øjne? Både for piger og for drenge. Er mest til brune øjne generelt, men her kan man slet ikke generalisere.

Hvad er det mest sexede instrument at spille på? Både for piger og for drenge. Det mest sexede? Jeg kan godt lide mænd der spiller guitar, men jeg ved ikke om det er mit endelige svar.

Du må vælge fem ting at tage med på en øde ø. Hvad tager du med? Min ovenud fantastiske yndlings dyne fra Illums bolighus, et par kg. hash nu hvor chancen for flere års afslapning byder sig og iphone og hørebøffer udelukkende pga. musikken og noterne, hvis der må indgå utopisk elektronik. Eller blok og pen, ved ikke hvordan jeg skulle forholde mig til tilværelsen, hvis jeg ingenting kunne skrive.

Hvad er dine yndlingsbøger / -forfattere? Kurt Cobain, heavier than heaven tror jeg. Læser mange bøger.

Ved du egentlig hvor mange der læser din blog? Har du nogle statistikker eller lignende på det? Ja det har jeg da. Omkring 100.000 om måneden. Rekorden er 120.000 i Januar 2011.

Jeg tænke på om du nogensinde føler at din integtitet er sat under pres når du blogger? vi selviscenesætter os jo alle, men er du som blogger ekstra prætentiøs? Jeg bliver ængstelig af selviscenesættelse. Det er super, hvis det fungerer for andre, det fungerer bare ikke for mig.

Skriver du mest for din egen skyld eller for din omverden og deres kommentare? Altså, nu er jeg jo langt fra en af de bloggere der får rigtig mange kommentarer, målt imod mit besøgstal. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men jeg har nogle teorier. Jeg blogger primært for mig egen skyld, men også for jeres. For jeg er overbevist om, at jeg har nogle af verdens bedste læsere, og de uddybende kommentare og mails jeg nogle gange får,  er uvurderlige! Am I supose to leave you now, when you looking like that? Ha ha ;-)

Hvor kender dig og Trine fra Trines Wardrobe hinanden fra? Back in the days. Udover det, var Trine der og hjælpe mig med min butik i ugen op til åbningen i sin tid. Vi havde aldrig nået det uden hendes geniale kampgejst for tingene, og det er jeg hende usandsynligt taknemmelig for til evig tid.

Kan du beskrive din livsfilosofi? Ja, men ikke her. Det bliver for langt og snørklet. Ét ord – freedom.

Hvad gør nas på dit hjerte? Uretfærlighed.

Hvad frygter du her i livet? At komme galt afsted. (At blive lam, miste en legemesdel, blive alvorligt syg fx.) For ALVOR at gå glip af noget, pga. min spiseforstyrrelse og at miste dem jeg elsker.

Hvad vil du stemme på til næste folketingsvalg? Ved godt der er et lignende spørgsmål fra tidligere spørgerunde, men det kunne jo være du havde ændret holdning siden da – og hvis du har, hvad skyldes det så? Jeg er fortsat venstreorinteret, men som min mor sagde, dengang jeg var lille: “Så står man der, og har egentlig slet ikke lyst til at sætte sit kryds nogle steder”. Jeg mener ikke der findes nogle perfekte partier i Danmark, men den holdning gætter jeg på, at jeg mere eller mindre deler med alle andre.

Foeler du aldrig at du er traet af al den Jantelov og smaaborgerlighed der er i Danmark? -du maa moede den ofte naar du er som du er og har din blog osv.? Ha ha, jo for fanden! Folk går i virkelig små sko. Men jeg tror egentlig på, at janteloven eksisterer hvis du giver den lov. En slags relligion.

Har du tænkt på at flytte til udlandet og bo ? Og i så fald hvor hen? Det har jeg ikke planer om foreløbig nej. Ville dog gerne prøve at bo i Camden Town.

Hvilken by / land er din favorit? London – CAMDEN TOWN + Soho.

Hvad forventer du af dit liv på daglig basis? Magi.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

56 kommentarer til “Resten af spørgerunden..! :-)”

 1. Den hvor der var en der spurgte om decideret voksenmobning., jeg kan også stadig huske det indlæg, du skrev det i!

  1. Du mener det spørgsmål du spurgte om? Det er uvedkommende. Ønsker ikke, at hænge nogen ud, og ønsker ikke, at tale noget til døde. Derfor lader jeg det ligge.

 2. føler du nogensinde at du nasser på systemet?
  Det der med at gå sin egen vej lyder dejligt, men det ikke fordi du lige frem yder som du nyder.
  Bare nogle tanker fra en skatteyder.

  1. Kære skatteyder. Jeg har skam også altid betalt skat. Jeg “nasser” ikke på systemet, er det ikke en ret kliché agtig gammeldags vending? Jeg blev sygemeldt med anoreksi og depression bla., da jeg havde min egen butik – forstår ikke helt din forespørgsel for at være ærlig? Udover det, betaler jeg også skat af mine sygedagpenge.

  2. Hader det udtryk så meget! (nasser på systemet)
   Alt kan ikke måles i penge, og jeg er sikker på at Gina og så mange andre på overførselsindkomster bidrager til samfundet på andre måder (som fx med denne blog). Jeg læser selv jura og skal nok komme til at tjene massere af penge og betaler hellere end gerne topskat for at der også er plads til andre i samfundet end lige dem der er som mig selv.
   Tror det er de færreste er sygemeldte fordi de vil nasse, og jeg synes det er dejligt vi har et samfund hvor dem der ikke kan sidde på et kontor fra 8-16 eller lignende også kan have et godt liv. Det bidrager jeg gerne til uden at have ondt i røven, eftersom jeg selv er så heldig at jeg elsker at studere og arbejde og selv kan tjene penge på det jeg elsker og ved at ikke alle andre har det ligesådan.

   Mangfoldigheden længe leve!

   1. Du virker som et menneske med sunde holdinger, elsker at du ser det at du i fremtiden kommer til at tjene mange penge, som en måde at hjælpe de svagere stillede og samfundet på, i stedet for bare at være grisk og ville have endnu mere ud af meget! :)

  1. Jeg siger ikke noget, I hed bare det samme, og såfremt at i begge kunne huske et år gammelt indlæg, og du var fortørnet over der ikke var blevet svaret, gik jeg ud fra, at det var dit eget spørgsmål? No hard feelings.

 3. Drop nu alt der har med Ginas økonomi at gøre..
  Hun har sagt det der skal siges, så stop nu.
  Det er trættende!

 4. Hej Gina :-).
  Har du egentligt stadig din butik?
  Hvor ligger/lå den? Og hvad for noget tøj sælger/solgte du? Altså stilmæssigt.

  Hilsen Ammoni

 5. Du har heller ikke svaret på mit spørgsmål?
  Spurgte bare om hvilke fag du kunne lide i din folkeskole og hvilke fag du ikke var så vilde med?

  1. Hvad er der, at misforstå, når der er indsat blinke-smiley og et “ha ha” og du tilmed kender Westlife? Kan da ikke rigtig tage mig af, af du ikke forstår ting..? :-)

 6. Kan man ikke forvente hun svare på alle spørgsmålene? nr. 2 spørgsmål er da det mest ‘harmløse’ spørgsmål overhovedet, hvor skal det ikke besvares?

 7. Synes faktisk også du nasser på systemet. Hvis du har en depression og spiseforstyrrelse, burde du ikke have overskud til at feste 5 dage ud af 7, ryge en masse joints, købe en masse tøj, osv! Kom dog i arbejde, hvis man kan NYDE kan man vel også YDE?

  1. Hvis du vil snage og fordømme, så følg dog i det mindste med! Jeg har ikke røget hash i 4 mdr, og jeg fester max. 2 dage om ugen pga. min spiseforstyrrelse. Er langt fra deprimeret længere, men som sagt, hold dog din store mund, hvis du ikke har dine facts i orden!

 8. Jeg er enig med anonymen, og ‘laura’ har 100% også bare rost sit eget spørgsmål. Dansk på højt niaveu – Woow hvor sejt, selvom det virker rimelig overskueligt hvis det var det eneste man skulle. Ville sgu godt bytte. Men så igen, jeg ville sgu ikke bytte mit liv med dit som det ser ud nu. Og la vær med at kald mig noget, sige at du sgu heller ikke ville bytte, for du ved intet om mig. jeg tror ikke du kan klare at de sandheden i øjnene, hvor modbydelig den så end måtte være.

  1. haha.. læs dog lige din besked igennem, og overvej hvor åndssvagt du formulerer dig selv. Jeg mener det faktisk! Har absolut intet i klemme i forhold til dine påstande, derfor lader jeg den stå.

  2. Haha, så lowlife er vi ikke, det er mig der skrev kommentaren, og jeg aner ikke hvem Laura er, men det er meget sødt at du tager det så alvorligt at du tror vi gør den slags. Har du overvejet at der findes mere end et menneske i danmark der ikke mener at penge er alt og under andre det godt :)
   Hvis man selv er tilfreds med sit liv, hvorfor har man så så ondt i røven over andres?

 9. Get a life people! Det her er sku for langt ude kommentarer…men ak oh ve saadan er folk jo naar de er bedst i lille bitte Danmark.
  Glad for at jeg ikke lever med alt det pis til daglig…Gud bevare Danmark! siger jeg bare.

 10. Det er da lige meget om det er 4 måneder siden? Kunne forstå hvis det var 4 ÅR siden! Du NASSER på samfundet, kom dog i arbejde din snot forkælede pige, som tror du kan få alt serveret på et sølvfad :-)

  1. Snot forkælede pige? Er man forkælet fordi man får sin anoreksi serveret på et sølvfad? Du er da simpelthen for DUM

 11. Kan absolut ikke se hvorfor hun formulerer sig selv forkert? Det er det du ALTID gør gina! For andre til at fremstå dumme. Jeg synes på ingen måde du virker klog. Jeg blir ikke tvunget til at gå ind på din blog, nej. Men det kan stadig irritere mig vildt meget det at du er her. OG jeg mener det faktisk. Din eksistens irriterer mig, og det lyder mærkeligt. Men sådan er det. Jeg hader dig.

 12. jeg håber virkelig ikke du tager dug af folk som “!” og at disse påvirker din blogging. det er så tåbeligt som noget kan være, og det virker mere som om de bruger dig til at komme af med aggresioner som egentlig er rettet mod dem selv og deres egen levestil.

  jeg er sgu fuld af respekt for din blog gina :)

 13. din eksistens irriterer mig! Hold kæft hvor er den person som har skrevet dette indlæg dog snot dum og høre på! Gina super cool blog! virkelig spænde af kigge forbi din blog i ny og næ, vi har mange ting til fælles, og nyder af læse på blog! held og lykke med de afskum på siden her!
  xoxo

 14. Hold op hvor jeg hader folks kommentarer med du nasser på samfundet.
  Nogle mennesker har bare opfattelsen af hvis man er syg, er på sygedagpenge, kontanthjælp eller lignende. Kan man kun gå i Bilka jogging tøj og clogs! Syge mennesker må ikke købe pænt tøj!

 15. Hvis man har levet med en spiseforstyrrelse i forholdsvis lang tid, i Ginas tilfælde i flere år (formår jeg), så kan små hverdagsting som andre ‘normale’ mennsker gør uden at blinke med øjnene, være fucking uoverskuelige. DERFOR er det ikke muligt bare at få sig et job. Det er et fuldtidsjob at have en spiseforstyrrelse – den forstyrrer dine tanker altid og hele tiden. Det er en lortesygdom og den vil forhindre en i alt det gode i livet, hvis den kan få lov til det.

  Nå, jeg skulle lige ud med mine frustrationer.

 16. Aj hvor må i være glade. Og hvor er søde at være så søde mod gina. Hun må virkelig ELSKE jer, i er sikkert hendes yndlings læsere.

 17. Det kan man da kalde og fordreje hvad jeg siger Frøken Jensen – Jeg skrev ikke at det er forkælet og få anoreksi foræret på et sølvfad, gjorde jeg vel? Nej. Jeg skriver at du har været snot forkælet hele dit liv, og at du egentlig aldrig har arbejdet for at tjene dine penge. Men hvis du kan gå ud og have det sjovt, tro at du kan starte en butik, rejse (rimelig meget, hvis du spørger mig), købe tonsvis af tøj, ses med dine venner konstant osv – så kan du vel også yde lidt. JEG mener bare du har en skæv vinkel til livet, og at alt skal nydes. Din motto er jo som sagt – freedom, og det er vidst også hvad man kan kalde dit liv. For du har jo tydeligvis ingen forpligtelser, udover småting som alle andre mennesker også har. Det er ikke en hade-kommentar, blot mit syn på dig, og ja du kan være ligeglad – men jeg har vel som fast læser af din blog (JA, jeg læser den faktisk dagligt, selvom det lyder underligt – forudover din livsindstilling, synes jeg du er cool) ret til at komme med min mening, uanset om det er godt eller skidt? Og, når man har en blog, må man forvente andre mennesker, har forskellige holdninger til dig, for kan du ikke det – er det dumt og udstille sig selv.

  1. Hvordan kan du tro, at du ved alt om mig, fordi du læser min blog! Hvorfor er det at du synes jeg er så forkælet, og hvorfor i al verden tror du, at jeg aldrig har haft et arbejde?!
   Hvorfor må jeg ikke tro, at jeg kan starte en butik – self. kan jeg da det, man kan da hvad man vil, i øvrigt var det min mormors butik, som jeg fik, og det kan da om noget tolkes forkælet, men du kan sguda ikke tro, at det ikke var sindsygt hårdt arbejde?

   Hvordan kan du overhoved få dig selv til at poste denne kommentar – du fremstår jo usandsynligt misundelig?

 18. Ja, jeg håber virkelig at hun elsker mig og at vi, der er så søde ved hende er hendes yndlingslæsere. Hvis ikke, så gør det mit hjerte så forvirret og sårbart. Jeg skrev jo kun ovenstående kommentar for at få bekræftelse fra hende og sgu da ikke for at skrive noget reel respons til de andre kommentarer. Oh my God.

 19. Åh nej, gør jeg det igen? For syv sytten da. Kender du til begrebet ironi? Hvis ikke, så prøv at slå det op i en ordbog. Jeg er sikker på at du vil få en interessant forklaring på hvad det betyder og dermed forstå mine kommentarer. Halleluja.

  Hav en dejlig dag og nyd nu det underfulde forår!

 20. aj hvor er du klog, jeg taler om det sidste. Der var absolut ingen ting at give respons på. Der var 117 der allerede havde skrevet hvor vidunderlig gina er. Men det sødt hvordan du stadig kæmper.

 21. Til spørgsmålet omkring den livsfilosofi skriver du ‘freedom’. Hvad er frihed for dig? Hvordan synes du det hænger sammen med at være venstreorienteret??

  1. Er du sikker på, at du ikke forveksler det at være venstreorienteret med at stemme på Venstre..?

   Frihed for mig er FRIHED.

   1. Jep, det er jeg skam ret sikker på. ;-) Som politisk aktiv gennem seks år har jeg lært lidt. Haha.

    Frihed er relativt. Kan du ikke give et bedre svar? Frihed i forhold til hvad??
    Og så vil jeg virkelig gerne høre hvordan du forener frihed og socialisme (i den ene eller anden grad)?? Jeg ser nemlig ikke meget frihed i et socialistisk samfund som vores.

 22. hvor er det bare TYPISK, at gennemsnits-danskeren ikke forstår “os andre”.. hold kæft,hvor går I bare i SMÅ sko.. tænk at være så uforstående overfor andres situation, FØJ!

  Gina,jeg synes absolut ikke du nasser – jeg står i en situation tæt på din.. Jeg synes det er en sejr i sig selv,at komme frem til at man har nogle problemer eller aspekter i hverdagen som gør, at man ikke kan leve livet som ‘den gennemsnitlige dansker’ -og THANK GOD FOR THAT.. jeg er kun glad for at ikke alle er ens!

 23. Synes det er vildt ærgerligt, at det skal komme helt herud hvergang jeg åbner munden.

  Jeg kan virkelig ikke tage mig af det, jeg er rent ud sagt pisse ligeglad! :-)

 24. Undskyld men HAHAHAHHAAHA, misundelig på dig? Nej, det er jeg ihvertfald ikke med stort udråbstegn. Jeg er lykkelig for jeg er i gang med uddannelse, er opvokset med sunde værdier, har haft arbejde siden jeg var gammel nok mm. Du er forkælet, og har altid været dét. Jo du har arbejdet – i Palads ;-)

  1. Det var da bare virkelig ærgerligt for dig, at du fremstår sådan i så fald.
   Yes, som piccoline i Palads, lavet lettere suport for one.com 40 timer om ugen, arbejdet på to af caféerne på halmtorvet, på en anden restaurant, været telefonsælger, haft min egen butik for fanden – listen er lang, så få dog styr på dine facts!
   Det er selvfølgelig også svært, når du tydeligvis ikke ANER noget om min baggrund, du kan sguda ikke dømme din egen opvækst, og dine egne værdier bedre end mine?! Jeg kommer fra den bedste, mest kærlige, pisse kreative familie – så styr dig dog!

  1. Ja, set ud fra en kapitalistisk synsvinkel? I øvrigt har min livsfilosofi, altså ikke noget med politik at gøre, men det er en anden sag. :-)

 25. Okay :) Men ellers var det jo et interessant spørgsmål – kunne selvfølgelig være at spørgeren havde misforstået noget.

  Kunne ellers være spændende hvis du ville uddybe din livsfilosofi :-)

 26. alt respekt til dig Gina, men bliver simpelthen nød til at kommentere på spørgsmålet om selviscenesættelse – mest fordi jeg skriver opgave om ligepræcis dette. Du skriver at det ikke fungere for dig og det forstår jeg virkelig ikke at du kan påstå. Man kan nærmest sætte lighedstegn mellem det at blogge og selviscenesættelse. Historier om dig selv, billeder af dig selv – en hel verden om DIG. Hvis det ikke er at sætte sig selv i scene, så ved jeg da virkelig ikke hvad er.

  1. Tak for det!

   Det er der rigtig mange der gør, og jeg har sagt nej til at medvirke i rigtig mange gymnasie-projekter af samme årsag, at jeg ikke iscenesætter mig selv. Jeg skriver, at det gør mig ængstelig, og det er da ikke noget at spøge med. Det her er en hel verden om MIG. Men det er er ikke iscenesat, det er sådan det ER, det der skete og det kan ikke være anderledes, på godt og ondt :-)

 27. Jeg tvivler ikke på at det du skriver herinde er sandt, både på godt og ondt, men det betyder da ikke noget for selve iscenesættelses aspektet. Der er på ingen måde mulighed for at fortælle den hele sandhed som blogger – af respekt for privatlivet. Det betyder at du og alle andre blogger vælger dele af jeres liv I mener vi som læsere finder interessant og på den måde udstiller i kun den del i har lyst til – det er da om noget iscenesat. – Du vælger ikke at vise et glansbillede af dit liv, du vælger at fortælle os sandheden – men det er stadig et valg du tager for at ¨”udstille” dig sig ligepræcis som du har lyst.

 28. jeg vil lige have med at iscenesættelse i sin essens ikke er en negativ ting overhovedet, man skal bare tage i mente at alle mennesker hele tiden iscenesætter sig, da det er et middel til at forme det image man ønsker. Derfor er alt hvad du laver iscenesættelse – da det er en offentlig blog og ikke en dagbog. Selvom du fortæller sandheden er det jo en selektiv sandhed der skal resultere i dannelsen af det “image” du har lyst til at fremstille – selv hvis det er et image tæt på sandheden, så er det til offentlig eksponering og dermed en form for iscenesættelse.

 29. Ej, altsaa iscenesaettelse eller ej…det er sku da lige meget Gina’s blog er FANTASTISK! Sandhed eller ej…der er saa meget der ikke er som det ser ud til alligevel i denne verden, tag denne blog som var det en film eller bog.
  Jeg finder den inspirerende & skoen ♥N

 30. tror du har misforstået begrebet selviscenesættelse fuldstændigt! at selviscenesætte sig selv betyder ikke nødvendigvis at ” i scene sætte noget” i den forstand at man opbygger en virkelighed, selviscenesættelse er PRÆCIS det blogging handler om .. du udstiller dig selv og dit liv, men du vælger selv hvilken del du vil sætte til skue – allerede i udvælgelsesprocesen har du taget stilling til hvordan du gerne vil fremstå..

  hvis ikke det at have en blog er selviscenesættelse så ved jeg ikke hvad det er – så kan man mene hvad man vil om iscenesættelse, men det er et fact at du iscenesætter dig selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s