Det her ligner jo ingenting!


Ej, ikke helt, jeg er optimistisk, men vil jo bare sjippe. SJIPPE helt vildt, sjippe røven ud af bukserne..! Og her ligger jeg med en “brækket nakke” og nu også en 3. grads forbrænding på håndledet, ikke mindre! Skulle måske nævne at jeg er en ligeså god sjipper, som jeg har pralet med, og at jeg blot har sovet for meget i ultra-fosterstilling og haft en slåskamp med en el-pære! Godt jeg har jordens dejligste i verden overhoved nogensinde for evigt, LIGE HER

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

3 kommentarer til “Det her ligner jo ingenting!”

  1. Hey GIna
    (En kommentar der slet ikke passer til indlægger) – men…
    Ville egentlig bare “give mig til kende” og sige at jeg er hende den “mærkelige” der stoppede dig midt i en sikkert ret fantastisk sang i dag for at fortælle dig at din blog er fantastisk ;) hehe.. Mener det virkelig .. du er en kæmpe inspiration til hvordan man skal leve sit liv – hverfald for mig, fordi jeg er en type der konstant tænker på hvad alle andre tænker om mig i stedet for bare at gøre som jeg har lyst til.. eller gør egentlig for det meste hvad jeg har lyst til, men det er ikke uden af hjernen kører på højtryk om hvad alle dem der kigger tænker om mig ..

    Tak for en fantastisk blog – you rock..

    1. Blev helt vildt forskrækket, for så at blive helt vildt glad..! Hvor var det sødt af dig, virkelig. Håber du lever idag! xx

  2. hehe gik først bare forbi dig også tænkte jeg “nej, bliver nød til at fortælle dig det” følger med hver dag på bloggen så det var lidt sjovt at støde ind i dig.. og by the way, du så knald godt ud ..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s