Husk at spørgerunden slutter idag.Stilheden skyldes Joeys fødselsdag igår, og hekseskud idag. Har ligget stille med hovedet hele dagen og set Kaare Sand reportager, Jørgen Leth doku og læst Information og blevet passet af J og spist hjemmelavet fish and (chili) chips med hjemmerørt remoulade og humus-mayo.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “Husk at spørgerunden slutter idag.”

  1. åh det lyder hyggeligt! og selvom det er synd med hekseskud, så er det alligevel en ganske poetisk betegnelse for rygsmerter (når det nu endelig skal være. Ligger du mon med hekseskud iført hekseskrud? – eller hvordan står det til med outfitssituation? ;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s