Vengaboys, Barcode brothers, DJ Aligator og Daze koncert. Ha ha fuck yeah


Igår var jeg til kæmpe 90’erfest ude på DTU sammen med min kæreste. Mig + 90’erfest=himlen, bare sådan generelt.. Vi startede aftenen med tortillas og øl på et kollegie Joeys klassekammerater/klassevenner/venner fra skolen, something something. Vi kom lige tids nok til at undgå den flere hundrede meter lange kø, og hold kæft hvor var det sjovt. Ikke så sejt egentlig, men virkelig underholdende aften!

Men galskaben stopper ikke her. I aften skal jeg til Fastelavnsfest på Faust, og forhåbentlig blive katte-dronning, glæder mig, for enhver lejlighed til at klæde sig ud er en genial lejlighed. Mit kostume bliver enten påfugl med fuld ansigtsmaling og masser fjer i håret, eller whatever fra min mormors samling. Jeg skal i hvert fald forbi hende, for Joey skal være pirat (Øh, I like..) og låne noget jeg nok skal få sammensat så det virker!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “Vengaboys, Barcode brothers, DJ Aligator og Daze koncert. Ha ha fuck yeah”

  1. lyder fedt med det kostume! Det må du gerne poste et billede af med ansigtsmaling, hvis det kan lade sig gøre :)

  2. Haha, hvor FEDT! Jeg var selv til koncerten og går på DTU. Hvis jeg havde set dig, ville jeg ikke have troet det – Gina på DTU?! Ej, det er fedt, også at andre kan se, at DTU virkelig stabler nogle utrolig sjove arrangementer på benene!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s