Påfugle makeup


Via. Trineswardrobe

Hvis jeg vælger at klæde mig ud som påfugl i aften, bliver det noget lign. det her. Jeg har netop fået den lilla øjenskygge fra MAC’s påfugle-serie, og jeg glæder mig til at bruge den i aften med stor inspiration fra billedet, dog med grønne nuancer fremfor blå, da jeg synes det er mere flatterende. De resterende farver, har jeg tilsvarende i andre mærker. Er stadig i tvivl om jeg skal lade mine øjne være bare, som her, og så bare børste mine bryn op med en masse mørkebrun, eller jeg skal lave dem rigtig sorte.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “Påfugle makeup”

  1. Jeg synes du skal have mascara på til.. Nu ved jeg ikke hvad du skal, men det er lidt mere festligt, og regner ikke med du bare skal ud og gå en tur (; Med hensyn til øjenbryn er jeg lidt i tvivl.. Det kunne måske godt blive meget voldsomt med sort..? Don’t know, men vil gerne se når du er færdig (:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s