HipstersEpic moment – min mormor og hendes veninde – et sandt Vesterbro fænomen – på udflugt efter et modeshow, i følgeskab med en pose pot.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

One thought on “Hipsters”

  1. Hahaha hvor er det fedt!
    Synes du har en vildt fed blog, du er sku et menneske der fanger mig. Sappede lige lidt rundt i dine artikler og læste den med spørgerunden. Jeg flyttede selv hjemmefra som 16 årig med min x hvorefter jeg endte i et seriøst misbrug i knap 3 år i Esbjergs punkmiljø.. Jeg har heldigvis fået hevet mig op igen og har det godt nu:)
    Ved egentlig ikke hvorfor jeg skriver dette til dig eller hvorfor det skulle interresere dig? Det kan vel være at det er healer min underbevidsthed hehe..
    Lige til sidst.. ELSKER din stil:)

    Hilsen Barbara

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s