New up on my walls


Dette collage maleri har jeg selv lavet udaf franske blade og akryl. Det er meget mig, sjovt nok, jeg er ret blevet så vild med det.
Dette her er Svend Sømod, som jeg elsker, og har skrevet om her. Pudsigt nok, er vi blevet venner, og han har foræret mig billedet, hvilket jeg er overvældet og super glad for! Det passer perfekt over mit fjernsyn (som jeg i øvrigt fik da jeg var 4) og da det vitterligt aldrig er tændt, er det godt med lidt gnist af andre veje.

Vil meget gerne høre hvad I synes om det!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “New up on my walls”

  1. Din collage er super skoen m.skoenne billeder. Elsker bare collager og magaziner isaer franske uhh uh. Forresten er vild med alle de photos du har lagt ud de sidste par dage det er saa inspirerende…flere mere af dem & ogsaa flere af dig selv skoenne Gina.
    Maleriet siger mig ikke saa meget men det minder mig om naar man kigger op mod solen og bliver blaendet. Men alting er bare flottere i virkeligheden…saa er sikker paa dette ogsaa er. Men hans “Alcoholpoisoning” er altsaa saa vildt! Er helt fjollet med det og farverne.

    Happy Tuesday
    N♥

  2. Ej tusind tak! Det er altid lidt nervepirrende at blotte sin egen kreativitet, så er glad for den positive feedback.

    L – det er sjovt du siger det, det var det første jeg sagde da jeg så det, og jeg ELSKER batik.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s