Kan ikke vente med at se dig om et par dage!


Mie fra WEwonder har lige skrevet om disse sko, både i sort og denne smukke rust-orange. Jeg kan ikke lide de sorte, som kommer i to forskellige udgaver, men DE HER(!!!) Jeg skyndte mig at købe dem, ingen betænkningstid overhoved eller videre shopping for at se om der liiige var noget jeg skulle have med, af frygt for, at de skulle blive udsolgt lige næsen af mig. Det er virkelig det flotteste Nelly har præsteret af lave, efter min mening, og de passer så perfekt ind i min garderobe. Det mest fjollede af det hele er, at de kun koster 338kr. inkl. forsendelse!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “Kan ikke vente med at se dig om et par dage!”

  1. de er vildt flotte, satte også et billede af dem på min blog i går. hvis de kan pynte en blog så meget, må de være mindst ligeså flotte i virkeligheden. :-)

  2. Trine – øv med 14 dage :-( x’er for, at de ikke er udsolgt på dine vejne :-)

    Nanna Torp – jeg har masser gode idéer!:-)

    Sara – enig, har også skrevet om dem fra minimarket – men jeg har bare wedges-stop, så disse er perfekte for mig!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s