“Jeg vil ikke have nogle undskyldninger, mærkedage, whatever – jeg vil danse til den fest hvor bandet spiller vores sang på repeat”Jeg havde udtrykkeligt aftalt med min kæreste, ikke at fejre Valentines day. Jeg bliver om muligt totalt nedstemt her i blogland, efter hvad jeg ellers har læst mig frem til, men min mening er, at det er corny, intetsigende, opreklameret, åndssvagt og meget andet. Men hvorfor også genopfinde den dybe tallerken d. 14. februar, når man bliver behandlet som en prinsesse hver eneste dag? Faktisk havde vi aftalt, slet ikke at se hinanden, bare for at understrege pointen – være vildt anti. Eller også bare fordi vi havde set hinanden alle de forgående dage og skulle ses imorgen, ikke. Men efter uni ringede han så alligevel. Og ville se mig. Og så var det, at jeg bukkede under. Men så også kun fordi jeg elsker ham så ulækkert meget, og jeg egentlig hellere vil sige det sådan, at jeg fejrer Valentines day altid fremfor aldrig. Håber folk er ved at brække sig i chokoladehjerter rundt omkring i stuerne, enjoy! <3

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til ““Jeg vil ikke have nogle undskyldninger, mærkedage, whatever – jeg vil danse til den fest hvor bandet spiller vores sang på repeat””

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s