Inspiration of the day.


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

9 kommentarer til “Inspiration of the day.”

 1. Jeg har lige opdaget din blog, og er ret betaget, du er fucking coolio og helt din egen! Lyt ikke til haterne ;)
  Må jeg forresten spørge hvor høj du er? Det er altid så svært at bedømme på billeder.
  Best Wishes.

 2. Din blog er lækker. :) og sikke nogle fine billede.
  Dog synes jeg, at modellerne i de første billeder er ALT for tynde, det er simpelthen ikke pænt og det overrasker mig lidt, at der ikke er kommet flere kommentare på det (..)
  – Ellers: KEEP UP THE GOOD WORK!

 3. Tak!!
  Jeg er 161

  Jeg kan ikke se, hvad det revolutionerende ved tynde modeller er, synes emnet er dødt, talt ihjel, og begravet. Jeg synes det er nogle flotte billeder, og noget genialt tøj, det er hvad jeg synes om denne sag. Rasmus – den mening er du selvfølgelig i din fulde ret til have! :)

 4. (forarget over din kommentar..) Bestemt ikke et dødt og begravet emne før for tynde modeller bliver forbudt. Som blogger er man med til bakke op om tynde modeller, hvis man poster billeder som disse og med til at præge drenge og piger i retning af en spiseforstyrrelse.
  Samtidig kan jeg også godt se, at modeller skal betragtes som et redskab, hvor tøjet er i centrum. Men de er jo kun mennesker ..

  1. Det er ikke MIT ansvar! Sådan ER branchen, og det er ikke min skyld, at pigerne på disse billeder, ser ud som de gør. Så burde alle blogs jo være forbudte, alle blade, osv osv. – hvorfor er jeg syndebukken?
   Jegholder fast i, at jeg bare er så træt, af den snak om tynde modeller. Det er så omdiskuteret, og det er gammel vin på nye flakser al sammen. Det bliver jo alligevel ikke forbudt, ligegyldigt hvad nogle mener, ikke i Danmark, jeg tror ikke på det. Jeg synes det er en stor gang bræk du har skrevet, du får virkelig travlt, hvis du tror du kan rede hele modeverdenen. Og det er nok spild af tid, at starte med at gå til kamp mod enkelte blogs.

 5. Selvfølgelig er det ikke dit ansvar. Men som du selv siger, hele modebranchens. Dog har du stadig valget, du kan vælge at støtte op om det eller ikke. Du har valgt at støtte op om det, fordi du ikke tror på ændringer i DKs modebranche.
  Jeg ville aldrig vælge at poste billeder som disse!
  PS, du er ikke syndebukken, du er bare den første blog,(ud af adskillige)som jeg har set poste sygelig billeder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s