Hey, der er en fe i min the!


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

13 kommentarer til “Hey, der er en fe i min the!”

 1. Jeg har læst meget af din blog, på få dage. Og jeg kan rigtigt godt lide dig og din blog. Den måde du blogger på og det du skriver, jeg er helt fascineret. Du pakker ikke tingene ind, men siger bare tingene som de er, og det giver en mega lækker stemning på din blog, som især påvirker mig.
  Jeg kan nævne mange, mange, mange blogs, som faktisk er dødens pølse, fordi de har de der principelle grænser om hvor meget de fortæller om dig selv, deres familie, venner osv, som faktisk burde stikkes op et vis sted.
  Jeg læser blogs fordi jeg er fascineret af selve “mennesket”, og ikke mad og tøj. Jeg tænker lidt mere over personen der skriver, end det som de viser “at de er”.
  Jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg skal stoppe denne kommentar, for jeg vil gerne udtrykke mig ordenligt, så du forstår! Men jeg er uden ord og skal ud og løbe…
  Men jeg håber at du fortsætter med at være som du er, og at du fortsætter med at blogge som du gør!
  Du og din blog er fantastisk!!!!!!!
  //Ammoni

 2. Hej Gina! Vi er super vilde med din blog. Vi tænkte på at du skulle tjekke vores band ud – Starhine Productions.
  Vi laver mest alternative/indie covernumre, men vi har lavet et nummer selv (“Valentines”), og så “Vålen”, men den er ikke så seriøs…

  Men hey, tjek det ud! Tror du vil kunne lide det, og hvis du har lyst – det skal du selvfølgelig ikke – må du MEGET gerne lave et indlæg om det… Vi vil gerne have folk hører det, for vi har virkelig lagt meget arbejde i det :)

 3. Fucking fed blog:D Du skiller dig ud fra mængden, og er helt din egen. Det gør at din blog er meget inspirende og før mig til at vende tilbage.
  Bliv ved med det gode arbejde. Det er godt at skille sig ud. Og ikke ligne alle de andre blogs:D

  The Doll

 4. Tak alle sammen!!

  Anna humle, jeg kan trylle – og væk var du. Stop nu med, at ligge dine små mave-sure kommentarer på min blog, hvor mange gange skal jeg sige det? Find en anden blog! Du er så sindssygt dum at høre på, så enkelt er det :-)

  Nicoline – uh muse!! ;-) mange tak..!

  The doll – I’ll keep going!

  Sisse Sofie – ja nej og måske!

  Starshine production – tjekker jeres musik ud!

  Amanda – tak for din dejlige kommentar, håber det var en tilfredsstillende løbetur!

  I er sgu de bedste

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s