You know what I mean


“I live my life in chains. Got my hands in chains. And I can’t stick with the cards, that I got with a deal. Like this I must insist. That a girl got more to do than be the way you think a woman should. Im taking it into my own hands. In this land i can understand why im taking command. Had enough of stuff and now its time to think about meeee…”

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

5 kommentarer til “You know what I mean”

 1. Hej Gina.
  Nu har jeg brugt de sidste 3-4 dage på at læse dig blog, til stor misfornøjelse for mine lærerer, som oftest mente jeg skulle læse noget andet.
  Jeg synes den er rigtig god, der er utrolig mange flotte billeder, både af dig selv, venner og af inspiration – så fedt! Desuden kan jeg bedst lide når modeblogge er “lidt mere” end bare mode, at man også får lidt indblik i personen bag bloggens liv. Lige netop derfor synes jeg din blog er så god. Jeg nyder virkelig at læse om dit liv, fund og alt andet..
  Jeg læste en kommentar i går, hvor personen mente at din blog handlede for meget om dine slankekure o.s.v. hvilket jeg ikke er enig i. Det er jo en del af dig og dit liv, og jeg synes det er interessant og inspirerende at følge.
  Jeg kigger i hvert fald med lidt endnu. Fortsat god dag :)

  /Maria
  /wwww.prettybackbiting.blogspot.com

 2. Hej Gina :-)
  Syntes virkelig din blog og ikke mindst dig, er så smukt og inspirerende!
  Har faktisk lavet et inlæg om dig, hvis du har lyst til at se det
  kan du kigge på Anewsituation.blogspot.com
  xx Caroline

 3. Maria – Tak for din tid og de søde ord Maria. Jeg er glad for du kan lide det jeg gør!

  Carolineh – ámen tusind tak. dit indlæg er pisse sødt!! :-)

  Sarah – For at være ærlig, havde jeg ikke forventet at få beskrevet ret præcist hvordan jeg har det med visse ting, i første vers i en stupid-love-song fra min gamle Ipod. Jeg har ikke engang hørt den sang før, og resten af den er også en værre omgang pladder. Det der rammer dog plet hos mig. Lækker lyrik. Jeg tror bare, at jeg blev lidt.. overrasket

 4. Tror også det er det eneste stykke jeg kan huske udover omkvædet, så det har sgu nok hængt fast af en grund. Sad og tænkte at jeg synes det virkede som en bekendt tekst. (:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s