Max Factor New Talent Award 2011 – Veronica B. Vallenes


Jeg har haft svært ved, at udvælge billeder til dette indlæg. Veronica B. Vallenes’ show var nemlig helt fantastisk godt! Ville ikke have noget imod at have stort set det hele hængende i min garderobe. Stort tjek ved talent såvel som fingeren på pulsen. Hele Rådhuset var blown away.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

One thought on “Max Factor New Talent Award 2011 – Veronica B. Vallenes”

  1. Vil bare lige lægge en kommentar ovenpå modeugen.. elsker at du kun viser billeder fra shows som bød på tøj der er din stil, og ikke bare bombaderede med alt muligt halvligegyldigt pladder!! Det er – som altid – en fornøjelse at læse med!! Hvor er du dog bare min yndlingsblogger.

    Og lige en indskudt bemærkning; du kender Amin Safari lidt, right? KOM TIL ODENSE OG FEST!! det kunne være vildt sjovt, selvom vi fremkalder reaktioner som “ODENSE SOVER – TAG OS TILBAGE TIL KØBENHAVN!” … hold kæft jeg er en god sælger.

    – Laura.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s