Mere modeugeDisse tre billeder stammer fra Margit Brandt showet der blev holdt på Jazzhouse, så jeg følte mig af ukendte årsager utroligt hjemme?! Jeg elsker Margit Brandt, men har fortrinsvist vintage tøj derfra. Det er virkelig tydeligt hvor god kvaliteten er, for jeg har haft meget af tøjet fra 60’erne mellem hænderne, og det virker aldrig forfaldent. Igen var jeg mest vild med pelsen, og kjolerne der kan skimtes forrest på sidste billede. Showet var ret cool, en model lagde efter noget liveoptræden ud med at smide med sit cocktailglas og fremstå komplet skødesløs. Ikke lige hvad jeg forbinder med Margit Brandt, men det fungerede!


På Nimb så jeg Munthe Plus Simonsen. Jeg elskede bæltet som også kom i en nude nuance, jeg synes helt sikkert det var noget udover det sædvanlige. Min smukke veninde Maria Palm havde denne taske/halskæde(?) omkring halsen, og jeg var solgt. Har klippet et nærbillede af den ind fra en af de andre modeller – De er ikke identiske, men ikke mindre inspirerende af den grund. Jeg forestiller mig måske at lave noget lign. selv med en masse smukke knapper fra min mormors utallige gemmer, for jeg forestiller mig også at den er vildt dyr. Det ser i hvert fald sådan ud, så det er jo alle tiders!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “Mere modeuge”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s