Dagens på Rådhuset.


Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

17 kommentarer til “Dagens på Rådhuset.”

 1. Jeg er enig, du ser så frisk og glad ud! Du er altså gude smuk!
  Jeg spurgte forresten i et tidligere indlæg om hvilke produkter du bruger til dit ansigt – synes du at clinique er godt? jeg fik af vide af en forhandler at man godt kan slå ud i starten, fordi det renser i dybten, men at man efterfølgende ville blive rigtig glad for det når man var over den ‘fase’. Men hvad hedder de produkter du bruger fra clinique, og hvilken cream bruger du til dit ansigt? :)

  Mvh,
  Pernille

 2. Hold ooooop, det må ha’ været koldt! Men derfor er du forbandet naturlig smuk alligevel :)

  Enig i at det klæder dig at smile, men husker faktisk aldrig at have set et billede af dine tænder? Ved godt det lyder underligt, hehe.. Ønske herfra!

 3. Tusind tak/thank you so much!!

  Pernille – Jeg bruger Clinique’s skintonic nr. 3, og den fungerer meget godt for mig. Synes den renser i dybten, og det betaler sig, selvom den er lidt hård ved huden! Kan dog ikke anbefale at bruge Clinique hvis man har sart hud, og hvis man slår ud af den, tror det er fordi man ikke kan tåle det og ikke fordi huden bare bliver renset i dybten :-) Af creme bruger jeg mange forskellige + serum.

  Helene – Det har I :-) Jeg ved ikke lige hvor, men det er sket et par gange. Jeg smiler aldrig med tænderne. Det virker akavet for mig.

  Sophia – Ja! Tager det som et kompliment og tror det primært er pga. kæbepartiet :-)

 4. Okay, ja det kan du nok have ret i :) Min hud har nemlig tildens til at slå ud.
  Ville faktisk også høre om du kan anbefale Chanel som makeup produkt? Tænker på deres puddere, og kan du anbefale nogen?

  Mvh,
  Pernille

  1. Ikke helt vildt, men deres makeup er udmærket – deres foundations er gode! pudder bruger jeg slet ikke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s