Modeugen er skudt i gang –


Jeg er død smadret efter shows, så dette er hvad i får for i aften. Imorgen spiller jeg efter seks af slagsen på Jolene, læs mere på ibyen. Nu vil jeg spise Summerbird flødeboller som min kæreste er kommet med til mig, mmm, og sove.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

13 kommentarer til “Modeugen er skudt i gang –”

 1. Damn en sexet streg på øjet – du har vel ikke en how-to guide?
  – og ja fede billeder, du er smuk som altid!

 2. Jeg plejer ikke at kommentere, blot kigge – men de her billeder fortjener en kommentar, for HOLD NU OP hvor er du smuk.. Virkelig gude smukt ansigt du har dig Gina!!

 3. TAK!!!
  Har ingen guide, det er bare lavet med en flydende eyeliner.
  Har ikke arbejdet ved nogle shows, og skal heller ikke, da jeg har et rigeligt stramt program og i forvejen ikke kan eller vil nå det hele. Hvilke shows jeg har set, og har lyst til at vise noget fra får i at se fra senere af :-)

 4. Det er helt absurd så fantastisk overdrevet smuk, du er.
  Sammensætningen med al den denim ser superfedt ud. Jeg ville personligt ikke turde bære det, men det gør DU, Gina, og det beviser jo blot hvor modig du er, at du tør gøre det vi andre knap nok tør tænke på. Du må virkelig være upåvirket af dine omgivelser, sagt i den mening, at du er bedøveligt ligeglad med, hvad andre synes om dig. Respekt, respekt og atter respekt!

  Dine øjenbryn er i øvrigt MEGET flotte – hvordan har du fået dem så kraftige?
  Kh.

 5. Det er vildt, så meget jeg lyster efter dig. Din stil er unik, det samme gælder dit udseende. Din udstråling er selvsikker, feminin og sexet, men alligevel mild. Du tør tydeligvis være dig selv, 100%, og det er en meget tiltrækkende kvalitet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s