POP pressearrangementIgår var jeg til et pisse hyggeligt PR. arrangement i POP butikken på Gråbrødre torv. Der var nogle helt vildt dejlige mennesker til stede, søde bloggere, og overflod af øl og sushi. Jeg synes det er pisse fedt, at de har valgt at lave en T-shirt med min bedste veninde Sidsel på! Ha ha, omend det rent faktisk ikke er Sidsel aftalte jeg med Kåve, at det er det fra nu af. Vil gerne have den på, og holde Sidsel i hånden. Ville virkelig heller ikke have noget imod at have denne grønne silke skjorte på – jeg elsker nuancen, og mixet af den matte og shiny silke giver et super eksklusivt look. I øvrigt har de genoptrykt min elskede twiggy t-shirt, til dem der stadig skulle være interesserede! Endda i tre versioner. Pæne Twiggy, cracked Twiggy og dobbelt cracked Twiggy!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

9 kommentarer til “POP pressearrangement”

  1. I modsætning til nogen af de andre synes jeg faktisk at du har lagt din blush super pænt, fordi det ikke ser fake ud men mere skulpturelt a la Vogue paris! =)

  2. Tusind tak! Vogue Paris var ellers noget af et kompliment, elsker(!) skulpturelle ting.
    Skjorten er også virkelig lækker.

    Josefine Mary – selvfølgelig er det i orden og tak for de søde ord!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s