Kultur mann man nicht kaufen*


Idag har jeg bla. holdt tøj-bytte-dag med Mikkeline og spist verdens bedste – I promise – cesar salad i hendes dejlige hus, med hendes dejlige familie. Cesar er jo ikke ligefrem den letteste fornøjelse i verden, men kunne ikke dy mig, da jeg vidste hvad der ventede mig! Det bliver en kort opdatering, da jeg skal op om 6 timer, og har en virkelig lang dag foran mig.

batik kjole: forver21, batik maxi-nederdel: Asos (lige købt), sko: Buffalo

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

15 kommentarer til “Kultur mann man nicht kaufen*”

  1. du er helt overjordisk!

    det er nogle af de bedste billeder af dig, jeg har set på bloggen!!
    du er så skide smuk.

  2. TAK TAK OG TAK! Det var ret meget mig, men igen – det er selvfølgelig lidt mærkeligt at sige, når min stil går i alle retninger

  3. Også tak til jer andre!

    Mine øjenbryn børster jeg op med en mørkebrun mascara. Med lidt teknik bliver det rigtig pænt!

  4. kan godt lide, at du gør det sejt og helt i orden at være lidt skør( For os der engang imellem føler skøre) Elsker din selvironi og din selvrespekt, og jeg synes det er fedt, at du for det meste gør og siger, hvad du har lyst til. Og selvom man ikke altid bryder sig om at læse det, du har at sige, tror jeg det er vigtigt at høre det alligevel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s