250111.


Egentlig har jeg ikke noget videreligere interessant at berette om, kun gode ting. Jeg har siden igår haft rengørings vanvid, det slår altid ned som et lyn fra en klar himmel, og gik denne gang så vidt, at jeg fik støvsuget og vasket gulv under min seng. Jeg har lavet fedtfattig humus og chili-humus og bygget en hemmelig hule med min kæreste. Idag tilbringer jeg først og fremmest med Sidsel, og skal lige om to i gang med, at lave noget kunst. Kan man egentlig godt tillade sig, at betegne noget man selv laver som kunst? Haha. Om ikke andet har idéen været undervejs, siden jeg kom hjem fra Paris. Håber nogenlunde, at få visionen formidlet.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “250111.”

    1. 100g. kikærter i blød i 24 timer, kogt i en time, blendet med 2 tsk. spidskommen, 1 tsk. thain, 1 fed hvidløg, salt peber og vand til den har den konsistens du ønsker. halvdelen af portionen blendet med en frisk chili.

      Man kan vitterligt ikke smage, at den er fedtfattig!

  1. Selvfølgelig må man det, ellers gider andre da heller ikke gøre det. Man skal da tro på sig selv :) Jeg er sikker på det er pure art (;

  2. ..så det fedtfattige ved hummusen er at du skifter olien ud med vand? -jeg tror jeg “nøjes” med mindre hummus men den rigtige vare så.
    Og dog. Måske skulle jeg prøve vandhummusen af? hmm…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s