I said weekend wars


Igår så jeg sådan her ud. Min kjole der kan skimtes er en yndling, og jeg kombinerede den igår med læderbukser. Jeg var på Vega med min kæreste, hvor Ludvig spillede. Idag betaler jeg prisen for tre dages intens druk, jeg kan intet, absolut intet.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

8 kommentarer til “I said weekend wars”

 1. Tusind tak for svar på diverse andre stillede spørgsmål
  her er endnu et:
  du er så smuk – både dit ydre, men også din måde at skrive på, bærer præg af en særegen skønhed. Jeg så lige at forfatterskolen har ansøgningsfrist til marts – har du tænkt dig at søge?
  Jeg kan huske at du før har skrevet om forfatterambitioner…

 2. TAK!

  Frida – tror det ikke, ikke i år, måske næste, men ved heller ikke længere om jeg tror forfatterskolen er mit sted – har en idé om, at det mere er for folk der vil være den nye roman forfatter, men jeg ..vil være forfatter! :-)

  A gun – de store krøller er mine egne, har faktisk absolut ingen produkter i her, men mit yndlings produkt er faktisk den lyserøde leave in “straight” creme fra Loreal, og selvom mit hår ikke skal glattes. Og Redkens produkter!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s