Love is mine……



Idag har jeg været inde hos Lars! Fannie har fået lavet en Johnny Cash tattovering, og Mikkeline er bare sød, 17år og stadig kikset. Fannie og jeg tog på Klaptræet og mødtes med Tara og Benyamin, og Tara og jeg tog hjem til mig og byttede lidt tøj og hyggede os. Nu ligger min kæreste og sover i min seng, men jeg er lige stået lidt op igen. Mit efter eget udsagn fantastiske sovehjerte svigter lidt i øjeblikket, jeg kan heller ikke engang sove længe.

Kjole: Acne. Maxi strik: Asos (lige købt) Sko: Genbrug. Læbestift: rustfarvet, Nouba

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

13 kommentarer til “Love is mine……”

 1. Hvordan har du tabt dig så meget?
  Tænkte på om du ikke kunne lægge en form for plan ud, over hvor mange kalorier per dag du cirka er gået efter hver dag, i den periode du har tabt dig??
  Når jeg selv taber mig gør jeg det oftest med en lynkur, spiser minimalt og taber mig super hurtigt. Til gengæld tager jeg altid det hele på igen efter en uge, når jeg begynder at spise normalt. Hvad gør du?

 2. Jeg elsker din frisure!
  Hvordan har du det egentligt selv med den? Kan du sætte det op osv? Har selv laaaaangt kedeligt hår og efter de her billeder overvejer jeg kraftigt at klippe det kort.

 3. Jeg vil også meget gerne vide, hvor mange kalorier du indtager dagligt – hvis du vil dele det! Jeg indtager 1100 kcal dagligt og synes jeg taber mig i sneglefart, zzz-zzz…

 4. Jeg vil også gerne vide det med kalorierne. Plus hvad du drikker af alkohol? Der er jo vildt mange kalorier i øl, men hvad med klar sprut som vodka? Er det bedre?
  :)

 5. Hej Gina!
  jeg er vild med din maxi strik!
  – kan du sende mig et link, kan nemlig ikke finde den på asos? :-)

 6. Joze – alt hvad du vil, “PS JEG SAVNER DIG”

  Linnea – Tak. Uden makeup, ja. Hold op, der er mange jeg ligner/minder om for tiden efter jeres udsagn synes jeg. Det’ sjovt.

  Katrine og Ida – kig under udsalg, den var sat ned fra 420 til 130. Vælg kategorien “knit”, så burde det være let nok, har ikke gemt et link, og har ikke lige tid til at kigge sortimentet igennem, men hvis i er heldige er den stadig! :-)

 7. Mie – Tak. Jeg elsker mit hår. Synes det er reeet Alexa!

  Anne – den er gammel. Aner det ikke :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s