I am what I am. Are you what you are, or what?


Her til aften så det sådan her ud – Alecsander var her og jeg serverede ovnbagt krydret broccoli, jordskok, peberfrugt og rødløg drysset med fedtfattig feta, verdens bedste vindruer (dem fra fakta og aldi) og persille.

På mig har jeg min nye bluse, som min mormor har lavet, og som vidst blev solgt i Nag på et tidspunkt (ellers var det nogle der mindede om den) jeg ELSKER snittet på ryggen helt vildt. Bh fra Sonia Rykiel, lædernederdel fra et læderhus som har været et af mine mest nyttige køb nogensinde, ironisk nok når man tænker på, at det er en lårkort lædernederdel. Sko købt på Ebay. Bordeaux velour gemacher fra forever 21 og bordeaux læbestift fra MAC jeg fik idag – har vundet den i nr. 2 ud af 2 blogkonkurrencer jeg hidtil har deltaget i – lidt sejt, måske!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

11 kommentarer til “I am what I am. Are you what you are, or what?”

 1. Hej Gina !
  har fulgt din blog i et stykke tid nu og jeg må sige du er skøn at se på med alle dine fede outfits!, og det er en fantastisk blog du har!
  – Dine sko du har købt på E-bay, er det nogen man stadig kan få? de er nemlig mega fede!

  hilsen Caroline

 2. Hey Gina :)
  Fedt at se at du har modtaget læbestiften og den er så flot til dig! Håber du bliver glad for den.. Jeg afholder snart en makeup-give away igen!

  Og til Lise, læbestiften hedder “Cyber”

 3. Hej Gina

  Lige i det her indlæg, virker det mine ord nok lidt malplaceret. Du ser ud til at have det godt.
  Dit forum er jo et åbent sted, og jeg er en fast læser af din blog. Du har før omtalt dine spiseforstyrrelser åbentlyst og lige nu, har jeg et behov for, at krænge mit hjerte ud.

  Min lillesøster døde for to en halv uge siden af anoreksi. Hun nåede lige hjem til jul, bleg og usikker. Pisse syg. Væmmedes ved at vi andre spiste juleand, og efterlod mig med en fornemmelse af afsky. Hun har kæmpet med sygdommen, i 6 år og var fuldstændig uimodtagelig for hjælp. Min mor er i den dybeste sorg og jeg er bekymret. Virkelig bekymret. Selv føler jeg mig utilstrækkelig. Jeg prøvede virkelig at hjælpe og de sidste mange år, har mit liv omhandlet min søsters sygdom og tærede på de sidste reservekræfter. Lige fra jeg droppede ud af universitet, mens jeg skrev min bachelor i kultur og æstetik,- til mine forældres skilsmisse og alt det har krævet.Det har været så ubeskriveligt hårdt. Og jeg er gal. Gal over hendes udvej, gal over en splittet familie, gal over at se hende ødelægge sig selv i den kaliber og gal over at hun fylder så meget.
  Jeg er sku også ung, jeg er her også og gør krav på en nogenlunde lykke.
  På en måde er jeg lettet over hendes død, hvor er det forfærdeligt at skrive. Men jeg føler vel et eller andet sted, at når hun ikke lever, så skal jeg sku!

  Har egentlig ikke nogen forventning om at opnå noget ved at skrive det her. Jeg har dog ofte uforstående, set dit skrevne ord og tænkt på min søster i sammenligning.

  Det var heller ikke intentionen, at komme med et super sørgeligt indlæg. Jeg føler bare så mange ting lige nu.

  Jeg håber indeligt at du passer på dig selv og formår at leve dit liv på et højere plan.

  Kærligst Sarah

 4. Wow Sarah, virkeligt rørende indlæg!
  Beundrer virkelig at du skriver så noget og har den instilling til livet efter noget så tragisk. Håber virkelig det bedste for dig og din familie på trods af at jeg ikke kender jer og godt ved ord ikke betyder meget lige nu. Du lyder heldigvis stærk :)

  Synes egentlig Ginas blog er et passende sted at poste sådan et indlæg.
  Undskyld at jeg blander mig Gina, elsker din blog, og ved udemærket godt at du ikke prøver at promovere anoreksi, men tror alligevel der er en del med spiseforstyrrelser, der følger med herinde…

 5. Caroline – mange tak! Nej, desværre, jeg har ikke gemt linket.

  Tille 87 – tak for svar, og tak for sminke ;)

  Modekolibrien tak+tak!

  anna – nej, alecsander er min ekskæreste, hihi

  Sarah – Din frustation og sorg vælter vitterligt ind over computeren og lige i hovedet på mig.
  Det gør mig virkelig ondt, at din søster er død. Ord er lidt overflødige lige nu, men jeg har stor forståelse og respekt for at du lige måtte krænge dig ud. Jeg håber det hjalp lidt.
  Jeg passer på mig selv, for jeg kender selv for mange der har tabt kampen om livet. Og prøver så vidt muligt, at leve mit liv normalt.
  Tak for at dele dette med os. Det var melankolsk men ægte og meget smukt.

  Bella – god kommentar, fuldkommen enig.

  M – tak!! :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s