Udsalg hos Nelly.com


Hvid blazer 109kr., nude blazer 179kr., sort/grå wang-ish kjole 129kr., sort blazer med vandrete lynlyse 370kr., sko 100kr., “læder” jakker 250kr., nude draperet cardigan 40kr., hvid kjole 129kr.

Tror altså jeg køber de sko senere, hører lige Alecsander når han kommer, om det er uberettiget at jeg har kigget lidt på dem i et stykke tid.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

3 kommentarer til “Udsalg hos Nelly.com”

  1. Oh no Gina.. Min pengepung bliver rippet. Alle de der mellempris online stores er svære at modstå, når det så pludseligt bliver så billigt..

  2. Jeg anbefaler IKKE at købe den nude blazer til 179 kr, havde selv bestilt den og den var PINK da jeg fik den og man blev helt elektrisk af den

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s