oh no – OH YESSe nu lige her. Det er er voldsomt. Voldsomt nice! Har bytte-lånt disse Buffalo tower med Tara, og jeg kan ikke vente med at få dem på..!

.. Jeg lovede jo, at I ville få billeder af mine julegaver idag, men min blitz stod af for 117. gang, lige inden jeg skulle til at tage billeder af en sindssygt lækker lasagne med aubergine-plader, jeg lavede til Mikkeline og jeg. Derudover har jeg et digital kamera, som virkelig er ret udueligt, men hvor er opladeren? Nu kan jeg så igen kun tage billeder i dagslys. Meget irriterende, har været ret irriteret over det hele aftenen. Mig og elektronik, don’t even get me started…!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

13 kommentarer til “oh no – OH YES”

 1. Julie – Elsker dem. De er ikke sådan lige til at få fat i, det er jo et par 10 år gamle sko. Tara har købt dem på et loppemarked, mit umiddelbart bedste bud må være ebay :-)

  Nina – ;-)

 2. De er gyselige, men hver sin smag og så er de vel praktiske med alt det sne, gætter jeg på ;) Ville dog bare sige til JULIE, at man kan købe dem i Jette Riis i Field’s i hvert fald, dog ikke lige så høje som disse mener jeg, men det er stadig buffalos.

 3. Det var godt nok de grimmeste sko, jeg længe har set!
  Jeg troede kun det Jim Lyngvild, der kunne finde på at gå i sådan et par ankelbrækkere!

  Sorry, jeg fik bare lidt bræk op i munden!

 4. Haha, vildt.

  Men Gina, I’m “begging” you – vil du ikke nok dele din blog ud på lidt flere sider? Det tager simpelthen så lang tid for mig at loade bloggen og det er lettere umuligt at scrolle hurtigt ned over siden, plus den sætter alt andet browsing ud af styr. Normalt har jeg ikke en langsom forbindelse eller computer, men den har åbenbart lidt svært ved at kapere alle de labre indlæg på én gang :-)

 5. gina! cest moi!!!!!!! altså mikkes sofie….. jeg sir bare FUCK U. FUCK U HARD AND LONG TIME. de der sko, ikk? okay jeg ligger mig bare til at dø

 6. ELSKER DEM!
  De minder også mig om “klubben” (Vesterbro ungdomsgård) haha.. er dog heldigvis aldrig væltet i et par Buffalo eller andre platau

  Ida – har taget dit ønske i betragtning, da det er noget jeg har hørt mange gange før.
  Er det bedre nu, med 30 fremfor 75 indlæg pr. side?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s