Søndag.Jeg har da virkelig haft min egen fest i baggrunden ellers hva? Hehe, min kæreste, hans venner og Tara var her igår inden vi tog ud.
Idag har jeg haft en ny kjole på, jeg købte lige før jeg tog til Paris. Den er vintage og rigtig fantastisk efter min mening. Den perfekte balance mellem pæn og rå. Jeg har været til middag hos min kærestes familie, hvilket vel er bestemt til at skulle være lidt nervepirrende, men det var så hyggeligt, og hold op hvor fik vi god mad – Mørbrad, appelsinsalat, rodfrugter, rødbede/feta salat, madbrød, humus, oliven osv osv. Og så lige toppet med dessert. Er mere mæt end jeg var juleaften. Apropos juleaften får i mine julegaver at se imorgen – jeg har lige skulle tage mig sammen til at tage nogle billeder, for der er ikke så lidt skulle jeg hilse at sige.. Forkælede møgunge :-D

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

11 kommentarer til “Søndag.”

  1. Du er virkelig blevet slaank. Hvordan har du gjort? Og hvad med alkohol, tæller du bare kalorierne eller hvad?

  2. Tak!!

    Navn – Tak. Talt mine kalorier, men ikke s´å meget i “min alkohol”.

    Trine – hvordan jeg gør, er vel et spørgsmål om teknik, men har en foundation på fra Mac, blommefarvet rouge og brun mascara til at børste mine øjenbryn op med.

  3. Pernille – læbepomade og lidt foundation.

    Stella – Tak! Har ikke gjort noget ved længden i et år, venter egentlig bare på at det vokser ud. :-)

  4. Nu kan jeg jo godt se at du lige har svaret på, hvilken makeup du har på, men den blush ser simpelthen perfekt ud! Kunne du ikke lokkes til at fortælle hvilket mærke/farve det er – så ville jeg blive noget så glad :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s