Januar-udsalg hjernevasker mig.


Jeg tjekkede lige hele udsalget ud på my-wardrobe.com og er meget fristet af de her ting, som jeg har kigget langt efter gennem sæsonen. Bliver jo næsten nødt til at købe dén ring på sekundet? Noget nær mit drømmebælte er pisse billigt og det er nok meget godt at Acne-skoene, både i sort og grå kun er tilbage i 39, 40, 41, for…

UGG australia lamulds taske med læderkvaste 2520kr., Kite and butterfly frynse cardigan 1680kr., Juicy Couture lamulds cowboyjakke 1575kr., Alexander McQueen bælte 850kr., Acne sko 2320kr., Acne jeans 840kr., Erin Wasson ring 160kr.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

One thought on “Januar-udsalg hjernevasker mig.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s