EAT


En af mine livretter, jeg selv har fundet på – 3 krydrede kyllingeinderfileter ½ rødrøg bagt i ovnen. Med lidt under 1dl. sorte ris fra princip, fedtfattig caperetsauce, en rød peber og ½ pakke sukkerærter (begge dele dampet)

Genial tømmermændsmad! Kyllingburger med 3 ovnstegte krydrede inderfileter, tomat, agurk, rucola, oliven i skiver, en tynd skive mellemlagret slankeost 6%. Bollen smurt med minimum karrydressing. Fidusen er at bruge de små, billige burgerboller der indeholder færre end 143kcal’er pr. styk, serveres med cola light.

Ikke over 300kcal’er!

Sejfilet med fiskekrydderi, salt, limepeber, timian, chili. Lidt kogt baby kartoffel, cremet broccoli salat med fintsnittet rød peber, cheasy 0,1% revet hvidløg, persille, chili, estragon, salt, peber.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

19 kommentarer til “EAT”

 1. Mums det ser godt ud. Rart med lidt gode ideer. Jeg er selv igang med at tabe mig:) I øvrigt super flot med dit vægttab!

 2. Uhm det ser virkelig lækkert ud Gina! Og så vil jeg også lige tilføje at jeg er stor fan af din blog og har fulgt den rigtig længe.

  KH Camilla

  cam-stardust.blogspot.com

 3. Ej, hvor ser det dog bare lækkert ud!
  Tror sgu, at jeg vil lave tømmermændsburger
  til mig og min veninde på lørdag, hæhæ.
  Btw. så er din blog utrolig(!) inspirerende!!!!

 4. hej gina, så fine indlæg på det sidste. jeg har lige to spørgsmål: hvor høj er du? hvordan har du tabt dig så meget? atkins, crash, kalorie-tælleri / gylden mellemvej? UNDSKYLD, jeg respekterer fuldt ud hvis du ikke har lyst til at svare (det hele skal jo ikke handle om VÆGT, for fanden) – men jeg ville blive glad for svar – hvis du kan overskue det. HIGH FIVE / HIGH ON LIFE – godt (nyt)år

 5. Christina – de mindste, billigste, fra fakta! :-)

  Katrine – Kan klart anbefales.

  Mia – knorr’s først pisket op i lidt vand og så pisket og kogt op med skummetmælk. :-)

  Stine M – KOGEBOG FTW :-)

  Anne – Ja, lidt ;-)

 6. hej gina, laver du nogensinde smoothies? jeg tænker, når du laver så meget lækker mad, kunne det jo være. hvis ja, hvordan plejer du så at lave dem? knus :)

 7. Åh nej, bliver alt for sulten af denne post! Det ser så lækkert ud. I øvrigt, hvor meget har du tabt dig, Gina? Ikke fordi det hele behøves gå op i kilo og gram, men kunne være interessant at vide – det klæ’r dig, i al fald. (:

 8. Er glad for mine mad-post ikke keder jer, men at I kan lide det! :-)

  Sarah – Ehm, 11,2kg. idag, helt præcist, siden 12. oktober :-) ..og tak i øvrigt!

 9. Du må meget gerne lave flere mad-posts:-) De er super cool, kalorielette og indeholder ikke alle mulige suspekte ting, som man ikke kan finde i alm supermarkeder. Så keep it up:-)

 10. Hej Gina! Vil blot meddele dig, at jeg er helt pjattet med dine madindlæg. Dine retter passer perfekt til mit budget- både økonomisk og kaloriemæssigt ;) de er velsmagende, sunde og ikke overavancerede, hvilket er skønt, når man stadig er på amatørstadiet bag gryderne. Jeg prøvede burgeren i dag, havde dog skiftet bollerne ud med fuldkorns hamburgerboller fra kohberg, da jeg ikke kunne komme i fakta. 143 kcal stk, lidt mere bid og fylde, kan varmt anbefales. Komplimenter til din nye livsstil og labre krop herfra, du ser fucking godt ud.

 11. Jeg tror godt du kunne gøre bugerbollen vildere og sundere. Jeg bager selv. Det er en ren rutinesag.
  1 pk. gær, lidt salt og sukker, 1 l. vand og så ellers alle de kerner og alt det havregryn og mel du kan finde på at putter deri indtil dejen er som tyk havregrød. Lad det hæve og klat med en ske dejen op på bagepladen. lad det hæve. bag ved 200 g. varmluft i ca 20-25 minutter. Super lækkert!
  Man kan også købe tørrede brændenælder at komme i dejen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s