Nytårs aften – Gina er en påfugl.


Igår så jeg sådan her ud. Min kjole har jeg købt i Paris, og den er “naturligvis” vintage, og jeg synes vitterligt at den er noget af det smukkeste.
Jeg håber I har haft en rigtig god aften. Jeg var til middag med 25 mennesker, men jeg kom desværre aldrig på Simons! Mit ene nytårsfortsæt er virkelig nul blackouts – jeg synes, at det er et problem. Udover, at jeg ikke kan huske hvem der har lagt mig i seng havde jeg det helt fantastisk. Nu er klokken lige godt 10 og jeg er usandsynligt veludhvilet. Vil dedikere min dag til min dejlige kæreste og madlavning/studering. Jeg er både en påfugl og en kok.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

12 kommentarer til “Nytårs aften – Gina er en påfugl.”

  1. hahahaha, jeg havde bundet min sweater indeunder min kjole fordi jeg var ved at DØ pga bare ben og slids, det må have set nydeligt ud! Men tak – og godt nytår!

 1. Tak. I er rigtig søde.

  Stella – et Nikon d40 spejlrefleks med forskellige objektiver og så har jeg en stor tilbygget blitz på.

  Kir – hvem? hvad mener du, det er ikke én man kender :-) og tak.

  Moi – tak, men altså nu har jeg jo også haft en butik hvor jeg solgte vintage, og går stort set ikke i andet.

  Lillen – Oh, but I’m 162! ;)

  Victoria – Tak(!) Jeg er freelance stylist, og skal i gang med at style for mig selv også for mere erfaring. Men det er ikke “det jeg skal være”, jeg skal det hele, på min egen måde.

  Marie – min vægt svinger utrolig, utrolig meget af omdiskuterede årsager, det er nok det der gør det lidt svært at se. De 10kg. er fra jeg vejede mest sidst for ca. 2 mdr. siden og til nu. (fra 59 til 49 til de nysgerrige)

 2. Hej smukke, skønne Gina!

  Nu blev jeg simpelthen nød til at kommentere. Jeg har fulgt dig gennem mange år snart. Helt tilbage til din/vores b-boys tid.
  Du ser virkelig smuk ud. Elsker dig kjole enormt meget. Jeg er så fascineret af din udviklet som menneske. Du er ufattelig inspirerende at man nogle gange har lyst til at være ligesom dig.
  Anyways, jeg håber at du har det super godt. Det går jeg næsten ud fra, efter dine status opdateringer (facebook) og dine opslag herinde.

  Mange kram Mette Lykke.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s