Shopping fra Paris – det der ikke er tøj(!)Marc Jacobs armbåndet er perfekt som armring på overarmen, og YSL smykket passer perfekt sammen med et guld-hjerte med mit navn jeg har. Har længe kigget efter perfekte røde laksko, og de her fandt jeg til kun 10€. Tasken ser vildt dyr ud synes jeg, men det var den bestemt ikke. Jeg vil fortrinsvist bruge den hængende over den ene skulder i den lange rem – det synes jeg er mest chict i dette tilfælde.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

6 kommentarer til “Shopping fra Paris – det der ikke er tøj(!)”

    1. Som jeg har skrevet, kostede den vitterligt ikke særligt meget! Jeg er bare vild med, at finde guld mellem alt lortet. :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s