Mad-spam


Jordskok suppe med ristet serano

500g. jordskokker, 50g. kartoffel (skrællede, ternerne) 1 liter hønsefond, 2dl. skummetmælk, et lille løg, 1 fed hvidløg salt. hvid peber, timian. Koges i en time, tilsæt det vand der fordampes under vejs. Blendes, koges op, serveres med ristet serano skinke i små stykker uden fedtkanten, øl og ristet brød til dem der er til dét.
Bagt sweet potato med minimum karrydressing, et kvart finthakket rødløg, persille, salt og peber.
Sukkerfri mini gullerodsmuffins med ostecreme

3 skrællede revede gulerødder, 2 æggehvider (fra æg str. xl), 2spsk. flydende perfect sød, 1½ tsk. vanilje essens, 2 tsk. kanel, 2tsk. bagepulver, hvedemel – minimalt, men tror jeg brugte en kop. en teske kagedej i hver af de små forme, bages til de er gyldenbrune ved 160 grader i ovnen. Afkøles og smøres med naturel ost fra minimum. Philadelphia light kan også bruges, men indeholder flere kalorier. Man plejer at søde osten i den rigtige opskrift + tilføje smør, men jeg følte ikke lige for at bruge noget fedtfattig smør og synes osten har en lækker kontrast til kagen. Brugte 150g. til alle disse kager, men næste gang kan jeg sagtens nøjes med 100g.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “Mad-spam”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s