Adventsgave


Egentlig synes jeg man er for gammel til at få adventsgaver, når man fylder 21 til sommer. Det synes min mor og far også, men alligevel har jeg altså fået denne fantastiske kniv-kuffert af min mor og hendes forlovede. Jeg er mega glad for den. OG. Er jeg kok nu mor?

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

2 kommentarer til “Adventsgave”

  1. jeg forstår ikke hvorfor du bliver ved med at skrive du snart bliver 21, at du gør dig ældre end du er? du er jo 91’er ergo du bliver 20 til sommer. du er 19 i dag.

    1. Jeg er født d. 13. august 1990, og er 20år gammel. :-) hvad fanden?

      Du forstår ikke? Jeg forstår ikke at du stalker, men ikke har dine facts i orden

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s