Maggie talks EP realeseTorsdag var jeg til Maggie Talks realese fest og til den sidste Tacky torsdag :-( Vi endte alle sammen på Simons, og det var en døds aften.
Igår drak jeg pisse mange guldøl med min kæreste og hans venner på den mest retarderede studiebar i Sydhavnen, hvad fanden? – men hold kæft hvor jeg morede mig. Folk var så sjove. Sluttede aftenen på the moose og byens kro.

Nu skal jeg ind og se KLOVN med min ven Jacob Speake, og bagefter mødes med Tara, Alecsander og Linus. LINUS KOMMER TIL DANMARK!!!

So long.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “Maggie talks EP realese”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s