Another day in ParisSøndag var Benyamin og jeg alene hele dagen – spiste vi bøf på café Pierre – 2, Boulevard Magenta og shoppede vintage i Marais hele dagen. Om aftenen blev vi inviteret ind til vin i en meget stemningsfuld butik der ikke var en butik – mere om det senere. Vi mødtes til drinks med Dimitri og Christian-fra-Dior på Café Charlot – 38, rue de Bretagne og mødte hende den lyshårede fra Harry Potter – jeg kan nu naturligvis ikke huske hvad hun hed, hverken i filmene som jeg bestemt ikke har set eller i virkeligheden – men smuk var hun! Jeg har i øvrigt min nye ruskinds maxikjole på – og jeg elsker den! 7 euro!

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

10 kommentarer til “Another day in Paris”

  1. DET ER SKØNT AT DU BLOGGER SÅ MEGET LIGENU!!! du er en evig inspirationskilde, elsker simpelthen din stil og alting. keep it uuuuuuup!

    – Love.

  2. AK – oh yes, det var det hun hed! Hun er også på forsiden af et af mine nye franske blade!

    Tusind tak d’damer, er super glad for at kunne inspirere!

  3. Det er nogle fantastiske billeder ;) Paris pr. omgående tak! Jeg har lige genset inception, og du minder mig enormt meget om Mal i filmen, tryllebindende :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s