121210Idag, søndag, har jeg stylet mit første shoot for Wanted – se behind the scenes her – modellen var den underskønne Maria Palm! Skal style editorials for dem et par gange om måneden fra nu af. :-)
Udover det har jeg holdt middag og menuen stod på kokos-karry suppe med stegte tigerrejer med citronpeber. Min batik-lyrik trøje har jeg købt i Paris, og jeg elsker alt ved den, specielt at den har en læderkant i halsudskæringen, men hader at det lignede at jeg har kat da jeg tog den af.

Reklamer

Forfatter ginajaqueline

Jeg hedder Gina Jaqueline, er ultimativ københavner, 20 og udpræget æstetiker. Jeg beskæftiger mig med mode, lyrik og fotografering og lægger stor vægt på karisma hos folk. Jeg læser for mange bøger og lytter til Doors, Stones, The who, Pink floyd, Cash, Velvet underground, The xx, Kenneth bager, DAD, Anne linnet, cat power, Bowie, Jimi hendrix, Iggy Pop, Nirvana, Patti Smith og Empire of the sun. Jeg har 1000 ansigter, og 1000 sæt tøj. Kamælon aspektet er SÅ interessant. Jeg går tit ud. Og jeg holdet tit hof. Jeg befinder mig i et efter eget udsagn godt miljø. Taler tit om mig selv. Taler tit om andre sågar. Taler tit om tingene som de er.

4 kommentarer til “121210”

 1. Hej Gina.
  Hvilket hotel boede du på da du var i Paris?
  Kunne du tænkte dig at lave et indlæg, om dejlige steder der?
  Og ja sikke en lækker strik!

 2. Helena – Jeg boede ikke på hotel, men i en lille, meget fransk taglejlighed :-)
  Steder kommer løbende, men jeg må indrømme at jeg generelt er rigtig dårlig til at huske navne, og specielt franske navne(!) så der er der desværre også en problematik.
  Og tak!

  Amalie – Jo. Næste gang jeg laver den skal jeg nok tage nogle billeder og poste en opskrift. Den var efter egen idé, men blev super vellykket.

 3. Hej!

  Nice blog du har fået mikse sammen :)

  Er blevet lidt (MEGET!!) forelsket i buksedragten, du har på!
  Hvor er den fra, og hvad kostede den?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s